Sports And Fitness

PCRF Half Marathon Resultater og oppsummerer uten visning

lznlj

Hei! Dessverre måtte jeg forlate jordbærgården i går ettermiddag og skrike. Men jeg hadde en eksplosjon og vil fylle deg på mye mer snart!

I morges var jeg lyst oppe og tidlig for PCRF Half Marathon i Irvine, CA. Løpet gir også et alternativ på 5K og 10K, så hvis du ikke kom ut i år – la oss se deg neste år !!
Mine nyeste videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
Læring av et dårlig løp
03:48

Bo
00:00
08:21
14:26

Løpet er ganske lite og parkering av kjøretøyer og pakking av pakke var en lek. Det er de små tingene jeg setter pris på

Jeg møtte Smushtush og Natalia i starten og St kom på 2. plass! Gratulerer til henne !!

Jeg vet at jeg har kjørt mange løp, men dette var en første for meg …

Første halvmaraton som jeg har løpt uten Garmin !!!

Min visningsstropp er fremdeles ødelagt, og jeg har en Timex som jeg trenger å finne ut hvordan jeg skulle bruke, men jeg hadde ikke noe å bruke i dag, så jeg regnet bare med at jeg ville løpe et løp uten det for en gangs skyld.

Mine tanker om racing uten klokke:

Det var veldig utfordrende fordi jeg er den verste med å starte for fort. Jeg spøker med at jeg alltid prøver i PR i milen og innser at det er mye mer enn en mil løp.

Så hele løpet spurte jeg meg selv …

“Går jeg for fort?!”

“Vente. Er dette for tregt?!? ”

“Pannekaker ?? Nei, vafler. ”

“Er det 1:50 paceren foran meg? Jeg kan ikke se. Men hvis jeg fart opp og innser at det er 1:40 paceren, vil jeg gå for fort … ”

“Ja. Pannekaker. ”

“Skal jeg spørre denne mannen hva tempoet hans er? Men hva om tempoet er tregt og da må jeg løpe av etter at jeg har funnet ut av det. Det er et slags rykk. ”

“Jeg trenger å ta en matematikklasse …” <- Når jeg passerer 6 mil-merket rundt 50: xx og ikke vil ta en innsats for å finne ut av tempoet mitt. Eller kan ikke. Uansett. Heldigvis valgte jeg å bare freakin løpe og slutte å bekymre meg for det. Men jeg innså hvor verdifullt synet mitt bare er å holde meg i et passende tempo (samtidig er det ikke som jeg trenger det med mindre jeg går etter et bestemt mål). Halvmaraton Fjerntid: 1: 50: 07.5 Ved målgang delte de ut vann, driver vann, appelsiner, bananer og popchips. Jeg så en linje for smoothies på Whole Foods -messen og måtte stoppe! Jeg elsker meg en smoothie !! Men de laget en ny batch og trengte noe for å blande den! De brukte en menneskelig drevet blendersykkel for å blande smoothien. Det er morsomt, men ingen hoppet virkelig for å gjøre det, selv om jeg bare løp halvparten jeg hadde på meg. Får smoothien til å smake bedre når du jobber for den PCRF Half Marathon er for Pediatric Cancer Research Foundation. Hvis du føler deg tvunget til å donere, sjekk ut den lenken. Nå spiser jeg pannekaker og slapper av i procompression -maraton sokker. Ikke glem å bruke kode “rer” for 40% avslag og helt gratis frakt, pluss at du blir deltatt i konkurransen for et par joggesko og sokker !! Spørsmål: Hva gjør du i dag? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele

Leave A Comment