Uncategorized

Mandag Munchies

lznlj

En hel dag med spiser alt sammen.

Løp: 4 miles av et uheldig forsøk på gjentakelser
Mine siste videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag samt snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
American Dirt Book Review
12:07

Bo
00:00
08:21
14:26

Frokost: Jeg lagde over natten cottage ost havre.

De kom ikke fantastisk ut, så jeg sparer deg oppskriften.

Jeg droppet Matt av på leiren hans etter frokosten. Han skal til en ekstremt fantastisk Ocean Explorer -leir. Jeg er en stor gelé mage over den.

Jeg gikk huset tilbake for å jobbe i tillegg til å bli sulten midt på morgenen.

Egg Patty med ketchup

Lunsj: Jeg var fornøyd med Tina til lunsj. Hun bor i Boston så vel som jeg online metoden her, slik at jeg ikke kunne gi opp muligheten til å se henne igjen mens vi var på nøyaktig samme kyster!

Vi dro til Sharkys treavslutningsgrill. Det hadde gått år siden jeg har vært her i tillegg til at jeg ikke kjente igjen der vi så mange sunne alternativer!

Salsa bar lykke.

Cholula <3 Jeg bestilte en laksesalat. Det var deelish! Det var en fantastisk lunsj til vi ryddet bordet i tillegg til at jeg så at jeg fikk en billett! Jeg løp utenfor, men det var så godt sent. F ordet. Men det er ikke ofte at jeg får lunsj med en kompis i tillegg til å henge med min bit, for å sikre at det ikke vil være det avgjørende øyeblikket på dagen min. Dessverre måtte jeg avta Tina av på flyterminalen etter lunsj. Ser deg senere! Da jeg fikk hus hadde jeg en halv proteinbar (fordi jeg spiste den andre halvparten i går). Litt senere begynte jeg å fomle rundt for en matbit. En bitskål, vi ringer dette til en flott ting. Jeg valgte Matt rundt 16:00 i tillegg til at noen selleri så vel som hummus mens jeg jobbet i en time til. Til slutt kalte jeg det en dag så vel som Matt så godt som jeg gikk for å målrette for å bytte noe. Siden jeg byttet ut en kjole, kjøpte jeg en veske. Selv Steven Trade, ikke sant? Middag Vent, legg til ketchup. Dessert. Mye. Slutten. Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele

Leave A Comment