Sports And Fitness

Trening belastning konferanse I Aspire

lznlj

i forrige uke holdt vi en flott konferanse på Aspire: “Overvåking idrettsutøver trening Masse, hvordan og hvorfor”. Vi hadde deltakere fra hele verden og en ganske bemerkelsesverdig linje av høyttalere, så jeg anså det som et privilegium å kunne gi en innføring av mine erfaringer til publikum i selskap med ganske bemerkelsesverdig idrettsforskere.

Åpningen keynote ble levert av professor Carl Foster som ga en eksepsjonell innføring av dette området fra hans første papirene beskriver session RPE metoden avslutning på siste papirene ved hjelp av matematiske modeller, samt noen aspekter om hvordan han ser fremtiden for dette feltet.

3 dager fulle av aktiviteter fulgt med inviterte foredragsholdere, unge etterforskere og gratis aviser. De inviterte foredragsholdere var:

Professor Carl Foster (USA)

Dr. Dave Martin (AUS)

Dr. Stephen Seiler (NOR)

Dr. regningen Sands (USA)

Dr. Darren Burgess (AUS)

Professor Martin Buchheit (FRA)

Dr. Marco Cardinale (QAT)

Prof. Aaron Coutts (AUS)

Dr. Tim Gabbett (AUS)

Assoc. Prof. Inigo Mujika (ESP)

Prof. Warren Gregson (QAT)

Dr. Alberto Mendes-Villanueva (QAT)

Dr. Michael Kellmann (GER)

Mr. Andrew Murray (QAT)

Mr. Rod Whiteley (QAT)

Dr. J. Jos de Koning (NED)

Dr. Matthew Varley (QAT

Trening overvåking ble diskutert i ulike sportslige sammenhenger: individuelle idretter, lagidrett, bekjempe og akrobatiske idrett samt teknologier og psykometriske verktøy, matematiske modeller og skadeforebygging.

Vi vil levere elektronisk tilgang til alle samtalene på konferansen snart på Aspire Academy nettsiden (www.aspire.qa), og vi har blitt enige om å utgi et spesialnummer av International Journal of Sports Physiology og ytelse med alle papirene fra konferanse- og mini / utvidet vurderinger av dette området for å sørge for at vi kan fange opp og formidle all den kunnskap utveksles og kjøpte over 3 dager.

Oppsummert var det mye snakk om den grunnleggende bruken av session RPE og hvordan den kan brukes ikke bare til å spore treningsbelastning i mange idretter, men også hvordan den kan brukes til å undersøke sannsynligheten for skader i noen sportsgrupper. mange (meg selv inkludert) reist noen problemstillinger med å bruke nettopp dette tiltaket som det er sterkt partisk av trening varighet og gir ikke nok informasjon til å kunne endre innholdet i opplæringen. Alle høyttalere tendens til å være enige om at trening overvåking trenger en helhetlig teknikk med ulike prosedyrer som brukes også i henhold til sporten analysert, og begrepet dose-respons det er noe vi trenger å se så mange individuelle treningsøkter er foreskrevet uten å forstå handlingene slike økter utløse. nye teknologier ble diskutert i form av deres gyldighet og pålitelighet, og det var klart at også mange beslutningstakere er også opptatt av å selge og ikke opptatt av å sørge for at deres produkter er gyldig og pålitelig, samt å ha stort sett svart boks teknikker hvor det er umulig eller svært vanskelig å hente ut rådata for avanserte analytiske evner. Til slutt var det en samtale for standardisering av datasamlinger som selv i grunnleggende verktøy som RPE ulike skalaer brukes også på ulike språk og ikke validert som gjennomsyre litteratur og mannen følte at dette gjør det vanskelig å sammenligne studier utført i ulike land. Oversettelsen aspekt av andre psykometriske tester ble understreket av Prof. Kellman som tydelig frem at ordrett tekst ikke kan være passende i noen land som visse betingelser (og som et resultat ankere som anvendes i psykometriske verktøy) kan ha en helt annen indikering i sosiokulturelle sammenheng der de er oversatt fra engelsk. Definitivt mye mer arbeid er nødvendig for å en sann internasjonal standardisering av mange psykometriske verktøy og visuelle analoge skalaer.

Min Prezi er tilgjengelig her (ingen stemme):

https://prezi.com/embed/_rqot3xlqcil/?bgcolor=ffffff&lock_to_path=1&autoplay=0&autohide_ctrls=0&landing_data=bHVZZmNaNDBIWnNjdEVENDRhZDFNZGNIUE43MHdLNWpsdFJLb2ZHanI0amliOW5EblVIQ2J1QlJWamI0eklYMGV3PT0&landing_sign=r3Hm6r_No5HtArOal1A51W8CYYTS7vayrKeR-jbR8VE

Konferansen tiltrakk seg mye interesse for sosiale medier, og ble trending på Twitter hver eneste dag. Jeg har samlet de mest betydningsfulle tweets og reaksjoner i en Storify fil for å lette tilgangen og det er lett tilgjengelig nedenfor.

//storify.com/Marco_Cardinale/training-load-conference-aspire-2016/embed//storify.com/Marco_Cardinale/training-load-conference-aspire-2016.js[View historien “Treningsmengde konferanse @ Aspire 2016” på Storify]

Dele denne:
LinkedIn.
Twitter.
Pinterest
Hva skjer
E-post
Skrive ut
Facebook.
Tumblr.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

# TrainingLoad16 videoer nå OnlineApril 29, 2016In “# trainingload16”
Nyttår, fortsatt med en pandemisk, vintertids OL og Morefebruary 5, 2022in “sportsvitenskap”
2016 er borte, ser frem til en fantastisk 2017January 3, 2017In “konferanser”

Leave A Comment