Uncategorized

Constitutional Law Scholar John Vile Kommentarer til Kennedy mot Bremerton School District avgjørelse

lznlj

Constitutional Law Expert John R. Vile, som er dekan for University Honours College ved Middle Tennessee State University, delte nylig sin innsikt om den amerikanske Supreme Domstolens avgjørelse om Kennedy mot Bremerton School District.

Dagens 6-3 avgjørelse fra Borussia Dortmund Skjorter den amerikanske høyesterett i Kennedy mot Bremerton skoledistrikt, og bekreftet at skolelærere og trenere ikke Real Sociedad Skjorter mister sitt ideal for å uttrykke sin tro så lenge de ikke tvinger elever eller andre til å bli med dem, er en Seier både for de første endringsrettighetene til fritt utøve ens religion og for statlige ansatte til å uttrykke private religiøse synspunkter, når det er tydelig at de ikke prøver å Cruz Azul Skjorter etablere religion ved pastor.

“Avgjørelsen bekrefter at selv om grunnloven forbyr regjeringer å etablere religiøs dogme, angår den ikke religion i seg selv, og ønsker individuelle uttrykk og trosøvelser velkommen.”

Dr. Vile er forfatter og redaktør for mange bøker om amerikansk politikk og lov, inkludert en følgesvenn til den amerikanske grunnloven og dens endringer. Han er utdannet ved College of William og Mary, som tjente sin doktorgrad. i regjering fra University of Virginia.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave A Comment