Sports And Fitness

Stålkutt havre og mandag mini-mål

lznlj

med tanke på at jeg hadde dem på flyplassen for en stund tilbake har jeg ønsket meg stålkutt havre. Av en eller annen grunn elsker jeg havre tilberedt i en stor gruppe. Jeg tror de bare blir kremere enn min normale mikrobølgede bolle.

I går kveld la jeg 1 kopp stålhavre, 4 kopper vann, 1 banan, mye kanel og en smule salt i crockpot og satte den på lavt. Jeg slo den av da jeg våknet omtrent 7 timer senere. Gikk en løp og kom tilbake til frokost!
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fikk en Covid-19-test
Å få en koronavirustest – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min erfaring og mer. Jeg fikk standardtesten og Ben fikk Covid-19 hurtigtesten.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
05:16

Det eneste tilbake var at det sannsynligvis tilberedes litt for lenge. Kantene virker brent og sitter fast i pannen. Neste gang jeg bruker en av de engangsposene eller sprayer potten før jeg fyller den. Jeg måtte lirke dette stykket for å vise deg. Det kommer ikke til å være morsomt å rydde opp. Spesielt med tanke på at vi allerede har godt etablert, er jeg ingen lystig hushjelp?

Kanskje jeg kan ansette denne personen for å hjelpe meg … (kilde)

Jeg toppet skålen min med granola og mandelsmør. Den oppskriften var ment å gi meg 4 porsjoner, men jeg tror jeg spiser mye mer enn en som serverer om gangen fordi det absolutt ikke er 3 igjen.

Løp: Før jeg hadde fantasier om snaut kledde hanner som gjaldt huset mitt for å rense stålkuttet havremot, løp jeg 6 mil. Det var grovt? Bena mine føles fremdeles utslitt fra lørdagens 19 miler, og firene mine drepte meg. Jeg tror jeg var i gjennomsnitt nesten 10 minutter. miles.

Jeg elsker mini-mål! Etter å ha satt målene mine forrige uke, skjønner jeg at de må finjusteres. Det er appellen til ukentlige mål – du kan endre dem hver syvende dag basert på timeplanen/hvordan kroppen din føles/vær/hva som helst!

Jeg synes Jillians 30 strimle er litt for mye for beina på hverdagsbasis. Denne uken er målet mitt å gjøre det 2 ganger.

Men jeg var klar over at abs følte meg svak, og jeg begynte å snu meg på lange løp. Jeg tror jeg trenger å jobbe med dette mer, så jeg legger dette til i de ukentlige målene mine.

Mandag mini-mål 9/20/10

1. Bruk 2 timer hver på mandag og tirsdag med å forberede eksamener.

2. Få 8 timers søvn.

3. Gjør 8 minutters abs hver dag etter jobb/skole og S-T-R-E-T-C-H !!!

4. Pensle tenner etter dessert.

*** Oppdatert for å legge til: Jeg kastet Sombrero i ringen for neste matbloggstjerne. Du kan stemme på meg her.

Spørsmål: Hva er dine mål for denne uken?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave A Comment