Sports And Fitness

7 sunnere måter å topp popcorn

lznlj

popcorn har fått en dårlig rap, fra filmteaterkar som er overfylt med salt og fett. Men hvis du kan motstå å dryppe det i smør, er popcorn faktisk et fullkorn, som kan skryte av fiber, antioksidanter og andre helsemessige fordeler. Kom tilbake til kornet og lyser opp påleggene dine Brighton & Hove Albion FC Skjorter for en knasende og tilfredsstillende matbit.

Begynn med 8 kopper vanlig, nypoppet mais. (Kok ¼ kopp, eller 1½ oz/45 g, kjerner i mikrobølgeovnen med en brun papir lunsjsekk, eller gå gammel skole og shimmy og rist en gryte over komfyren.) Så prøv en av disse søte, salte og uventede toppingen Ideer for å lage din vanlige popcorn, vel, pop. (Men før du graver deg i en stor skål, må du huske en 3-kopp servering av vanlig popcorn er omtrent 93 kalorier. Legg pålegg og den tellingen går opp, så vær oppmerksom på porsjonsstørrelsen din for en ettermiddagssnacks.)

Hvis du higer etter noe søtt …

Brunt sukker og krydder: Få et snev av konvensjonell karamell maissmak med et dryss råsukker. I en liten bolle, rør sammen 2 ss brunt sukker, ½ ts malt kanel og en klype cayennepepper. Drypp 2 ss smeltet smør over popcornet. Dryss over kanelsukkeret og kast til belegg. Dryss Manchester United Skjorter lett med salt og server. (Et snev av salt får frem søte smaker!)

Mørk sjokolade og havsalt: bittersøt sjokolade pakker stor smak – men færre kalorier enn valp chow. Mens popcornet fremdeles er varmt, sprer du umiddelbart med 2 oz (60 g) finhakket mørk sjokolade og rør for å smelte og pels. Dryss lett med havsalt og server.

Peanøttsmør og honning: Rør inn favorittmutteren din! Tilsett 2 ss honning i en liten bolle og 2 ss usøtet peanøttsmør. Mikrobølgeovn til det er løst og varmt, ca 1 minutt, og rør om å kombinere. Hell over popcornet og kast til belegg. Dryss lett med salt og server.

Hvis du liker smakfulle snacks …

Parmesan & Black Pepper: Craving noe ostete? Drypp 2 ss ekstra jomfru olivenolje over popcornet. Dryss over ¼ kopp (1 oz/30 g) strimlet parmesanost. Krydre sjenerøst med grovt malt svart pepper og kast til belegg. Dryss lett med salt og server.

Hvitløk og rosmarin: Bli frisk med hvitløk og grønne urter. I en liten bolle, tilsett 2 ss olivenolje og 2 nellik hakket hvitløk. Mikrobølgeovn til oljen er varm og hvitløken er velduftende, ca 1 minutt, og rør om å kombinere. Hell over popcornet. Dryss over ¼ kopp (1/3 oz/10 g) finhakket, friske rosmarinblader og kast til belegg. Dryss lett med salt og server.

Coconut & Curry: Kokosnøttolje er den ideelle Sveits herrelandslag i fotball Skjorter partneren for varmt krydder. I en liten bolle, rør sammen 1 ss gul karripulver, 1 ts malt spisskummen og en klype cayennepepper. Drypp 2 ss smeltet kokosnøttolje over popcornet. Dryss over krydderblandingen og kast til belegg. Dryss lett med salt og server.

Hvis du vil ha litt av begge …

Tørket frukt og nøtter: Bedre enn CrackerJack! Drypp 2 ss lønnesirup over popcornet. Tilsett ¼ kopp (1 oz/30 g) pekannøtter og ¼ kopp (1 oz/30 g) tørkede tyttebær og kast for å kombinere. Dryss lett med salt og server.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en medvirkende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en lidenskap for å spise godt. En tidligere Williams-Sonoma-kokebokredaktør og utdannet ved San Francisco Cooking School, hun har redigert dusinvis av kokebøker og mange oppskrifter. City Living har gjort henne til en spinnmisbruker – men hun vil fremdeles heller sykle på hest. Hun bor i det søteste nabolaget i San Francisco, tilbringer helger på bondemarkedet, prøver å lese på bakeriet og steke store middager for venner.

Leave A Comment