Sports And Fitness

Greenberg Traurigs Dana Hooper anskaffer New Balance-avtale for pro-fotballspiller Rocky Rodríguez

lznlj

Dana L. Hooper, en aksjonær i det globale advokatfirmaet Greenberg Traurig, LLPs Phoenix-kontor, forhandlet og sikret en flerårig kontraktsforlengelse med New Balance for Den profesjonelle fotballspilleren Raquel “Rocky” Rodríguez. Rodríguez spiller som midtbanespiller for Portland Thorns i National Women’s Soccer League og er en av de mest dekorerte spillerne i Costa Rica National Soccer Team -historien.

Avtalen er viktig for Rodríguez fordi – i tillegg til at New Balance fortsetter sin godkjenning – støtter sportsklærmerket Rodríguez filantropiske interesser, spesielt i hjemlandet Costa Rica.

Rodríguez ble født i San Jose, Costa Rica, og begynte å spille fotball i en alder av fire og ble kalt inn i landslaget i en AS Monaco Skjorter alder av elleve. På college startet hun alle fire Schalke 04 Skjorter årene for Penn State Nittany Lions og bidro til å lede laget til en mesterskapsseier i NCAA College Cup. Hun tjente Mac Hermann Trophy Award, som blir Newcastle United Skjorter overrakt årlig for den mest eksepsjonelle collegiate fotballspilleren i landet. I 2016 ble Rodríguez utarbeidet nummer to totalt av Sky Blue FC i National Women’s Soccer League (NWSL) og fortsatte med å vinne årets rookie. Hun har også spilt i Australia hvor hun var med på Perth Glory. I 2020 var Rocky hjertet av en blockbuster -handel til Portland Thorns FC, hvor hun nå spiller sammen med amerikanske kvinnelige landslagmedlemmer Lindsey Horan, Becky Sauerbrunn og Crystal Dunn. Blant hennes mange prestasjoner scoret Rodríguez Costa Ricas første Women’s World Cup -mål i løpet av FIFAs Woments verdensmesterskap i 2015.

Hooper er en sportsagent og advokatsadvokat. Hennes praksis konsentrerer seg om representasjon av både idrettsutøvere og sportsorienterte virksomheter. Hooper tilbyr sine klienter med støtte på områder, inkludert kontraktsutarbeidelse, forhandlinger, godkjenningsavtaler, utvikling, liga- og lagspørsmål, juridisk rådgivning og overordnet rådgiver gjennom karrieren. Hennes erfaring med idrettsutøvere, lag, ligaer og selskaper har bevist en eiendel for kunder i forskjellige idretter over hele verden.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave A Comment