Uncategorized

Brooks Beast Angela Bizzarri

lznlj

God onsdag! Drar denne uken for noen andre? Kanskje det er forrige ukes korte Labor Day -ferie, men jeg føler at det allerede skal være fredag ​​ettermiddag!

Mine siste videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker og anbefalinger for lydbøker. Historien, fortelleren, anmeldelsen og mer om en god lytteserie.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
4 minutters trening for lavere kropp for løpere
04:49

Bo
00:00
08:21
09:42

Uansett våknet jeg tydeligvis opp på feil side av sengen og gikk for å riste den av.

Frokost – Jeg har vært super uinspirert for alle måltidene mine i det siste. Etter å ha snakket med Jill og innse mye av det jeg spiste, er ikke ideelt for noen med skjoldbruskkjertelproblemer, jeg er bare frustrert. Bah. Bah svart sau

Uansett hadde jeg en halv banan med solsikkefrø smør da jeg kom tilbake fra løpeturen. Deretter kokte jeg opp egg og hadde en skål med denne frokostblandingen med NF -melk.

Jeg har en annen håndfull nå faktisk

Midt på morgenen avsluttet jeg vannmelonen jeg kjøpte på lørdag. Jeg tror Ben hadde et stykke på et tidspunkt, men jeg er ikke sikker.

Når han snakket om den fyren, ble han ute sent i går kveld, og jeg kunne ikke sove uten ham fordi jeg kom hjem etter salatplanering og så på en haug med spesialiteter omtrent 9-11. Det er så trist

Så jeg holdt meg oppover midnatt og koser meg med den andre koppen med iskaffe søtet med Stevia.

Møt Angela Bizzarri – Hun er en distanseløper tidligere fra University of Illinois (klasse 2010) og trener nå med Mammoth Track Club. Hun har skoleposter i 1500 og 5000m – du kan lese alle statistikken hennes her.

(bildekilde)

Hun er også en Brooks Beast -idrettsutøver, og jeg hadde muligheten til å intervjue henne gjennom mitt ambassadørskap med Brooks. Her er intervjuet – nyt og bli lykkelig!

Hvordan ble du først i gang? Hva er din “løpshistorie”?
Jeg løp friidrett på ungdomsskolen og gjorde 100m og 100 -hekkene, men fant til slutt veien inn i de lengre distanseløpene. Jeg begynte på en løpeklubb på ungdomsskolen, som reiste ut av staten for konkurrerende langrenn og baneløp. Jeg ble forelsket i å konkurrere og sammenhengen mellom å jobbe hardere og løpe raskere. Ettersom jeg har fortsatt å kjøre de samme viktige aspektene ved løping har fått meg til å fortsette å ønske å forfølge sporten. Jeg vil alltid ønske å se hvordan jeg kan forbedre meg, selv om det blir litt mindre lineært når du går videre i sporten.

Har du noen gang måttet takle en skade? Hva var det? Hvordan har du kommet deg?
Ja, jeg har taklet skader gjennom hele løpekarrieren. Min siste og vedvarende skade var plantar fasciitt, ​​som forårsaker smerter i hælen mens jeg løper. Jeg prøvde en rekke metoder fra ortotikk, dyp massasje, strekking, glasur og modaliteter (for eksempel laser og ultralyd). Til slutt fant jeg den eneste måten å bli kvitt det på var hvile, noe som betyr ingen løping og kanskje litt tverrtrening hvis det ikke gidder da skade. Når du går tilbake til løping, må du sørge for å få en langsom oppbygging tilbake til din normale treningsrutine.

Hvordan er din nåværende ukentlige treningsrutine?
Jeg er for tiden i basisfasen av treningen min. Dette betyr at mine to harde treningsøkter i uken inkluderer lengre aerobt arbeid som tempo -løp og lengre intervaller med kort hvile. De andre dagene fullfører jeg min ukentlige kjørelengde med fire løpende økter, hvorav den ene er en lang løp.

Hvordan driver du kjøringen din? Hva er en typisk dag for å spise?
Generelt prøver jeg å spise mat som er næringstett, noe som betyr at de pakker mye vitaminer, mineral og antioksidanter. Dette betyr at jeg spiser mer protein, frukt og grønnsaker enn det typiske amerikanske kostholdet. Jeg prøver også å spise hyppigere mindre måltider, da det hjelper meg å holde energinivået mitt selv gjennom dagen.

Hva er din favoritt Brooks -sko? annet utstyr?
Min favoritt Brooks løpesko er Brooks PureFlow, spesielt i mørk rosa og lyseblå. Den mørkere fargen får dem til å se rene ut selv når jeg løper på stier. Mitt tidlige favorittstykke av Brooks løpeklær er den korte ermet likevekt. Det er det perfekte snittet og passer for den kvinnelige idrettsutøveren og kommer i mange forskjellige farger.

Vinneren av Roosport Giveaway blir varslet via e -post.

Spørsmål: Har du noen tips eller triks for å komme ut av midtuke -nedgangen?

Bonusspørsmål: Hvorfor er onsdag stavet sånn?!

Jeg treffer vanligvis ikke en vegg som denne, så jeg har ingenting.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitringPin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Fotsmerter for løpere – Tips og ressurser for treningsskader

Fotsmerter for løpere – Tips og ressurser for treningsskader

Beste nettsteder og informasjon på toppen av fotsmerter for løpere. Smerter med løpende fot kan være senebetennelse eller et stressfraktur. Ch

Skal du trene når du er syk og annen spørsmål og svar fra Instagram -historier

Skal du trene når du er syk og annen spørsmål og svar fra Instagram -historier

Bør du løpe mens du er syk? Blogger du som din heltidsjobb? Har du løpt Boston Marathon? Houston Marathon? Taperi

Assistert tøyning får meg til å føle meg fancy

Assistert tøyning får meg til å føle meg fancy

Total Body Stretch er en ny assistert tøyningstjeneste på Massage Envy – Jeg gjorde en 60 minutter

Svar på dine løpespørsmål B -videoer

Svar på dine løpespørsmål B -videoer

Hallo! Ny video opp nå på RER Instagram TV -kanalen! Jeg delte det opp i 2 videoer for å gjøre det lettere å finne svaret

Ulike joggesko for forskjellige løp?

Ulike joggesko for forskjellige løp?

Mine favoritt joggesko for enkle løp, lange løp, fartsarbeid og hviledager. de beste joggeskoene å ha på når

Restdagen min morgenrutine

Restdagen min morgenrutine

Morgenrutinen min på en hviledag fra å løpe. Hva jeg gjør, hva jeg spiser på en hviledag og andre BTS for ingen løpsdag

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment