Sports And Fitness

New York Marathon Training Mid-Week Accountability Run

lznlj

fornøyd onsdag! Jeg startet dagen min med min midt-ukens løp. Mange av oss får de lange løpene våre i orden siden de er i helgen, men de løpene i midten av uken kan skyves litt enklere til side. Jeg får det til, vi er opptatt.

Men min ing NYC -maratontrening Gode venner kommer til å prøve i tillegg til å holde deg ærlig.
Mine nyeste videoer

Reis Jane Review
Reis Jane Portable Urinal Review.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 1 sekund

Neste
High Achiever – Great Listen Book Review
06:12

Bo
00:00
08:21
08:01

Hver mandag på Runner’s Nation Facebook-side tar vi sving med å dele vårt midt-ukes løp som kan være en vanskelighetsgrad for oss å være i form i. Denne uken var det trener Steve’s Run.

Løp: Så jeg gjorde mitt midt-ukes løp i dag, så vel som jeg rapporterer om å være ansvarlig.

Spis: Har dere menn sett / hørt om Cotton Candy -druer?! De er en ny hybrid drue (angivelig ikke-GMO) fra Bakersfield, CA. I tillegg til at de virkelig smaker som bomullsgodteri! Det er vilt. Moren min delte noen med meg da jeg gikk for å hjelpe henne på jobb på mandag, så vel som jeg tok dem alle. De er ekstremt vanskelige å oppdage (mest i helse- og velværebutikker som spirer), så det kan hende du må vente til neste år for å chomp dem.

CrossTrain ID -gave

I andre Run News tok en representant fra CrossTrain ID nylig kontaktet om nødidentifikasjonsproduktene deres. De så virkelig utdelingen jeg gjorde for Roadid for en stund tilbake, så vel som reaksjonen var fantastisk. Dessverre fikk bare en person en ID fra det. Jeg håper alle andre som ble kjøpt en umiddelbart, men jeg antar at du ikke gjorde det?

Så CrossTrainid gir fem RER -besøkende en helt gratis ID å ha på deg når du går, løper, sykler, klatrer, tar en piknik i parken.

For å komme inn: Legg igjen en kommentar til denne publiseringen med din foretrukne aktivitet utenfra.

Åpent for innbyggere i USA. Stenger 8/23 kl. 9 PST. CrossTrainid tilbyr dette produktet helt gratis for RER -lesere. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave A Comment