Sports And Fitness

Siste MMA “Unified” -regler nå publisert

lznlj

ved årets Association of Boxing Commissions and Combative Sports årlige konferanseendringer i de enhetlige reglene for MMA ble enige om, nemlig opptil 5 minutters restitusjonstid etter at Eye Pokes and Clarity On den typen felles belegg som kan brukes.

ABC har nå publisert den oppdaterte versjonen av deres enhetlige regler som inkluderer disse endringene. Reglene leses nå som følger:

Merk: Dette er de offisielle enhetlige reglene for MMA. Enhver annen form for disse reglene kan ikke bli “enhetlige regler for MMA” og skal henvises til med navnet CommissionSanctioning the/an -hendelsen.

Hver runde skal bestå av en fem (5) minutters varighet (profesjonell), med en (1) minutters gjenfang mellom runder. Ingen konkurranser skal overstige fem (5) runder og/eller tjuefem (25) minutter. Kampene kan bestå av en (1), to (2), tre (3), fire (4) eller fem (5) runder, med en fem (5) minutters varighet.C. Ingen deltaker skal overstige konkurrerende mer enn fem (5) runder og/eller tjuefem (25) minutter med kamp i løpet av en tjuefire (24) timer.
Dommeren er den eneste voldgiftsmannen for en kamp og er den eneste personen som er autorisert til å stoppe en konkurranse. Dette skal ikke utelukke en video eller annen gjennomgang av en avgjørelse under prosedyren for den utførbare myndighetens myndighet hvis en protest blir innlevert og hevder en klar overbrudd. en. En dommer for en dommer begynner når inspektøren (e) forlater buret/ringen og ikke slutter før inspektøren (e) kommer inn igjen i buret/ringen, ved konklusjonen av kampen.
Instant Replay kan brukes til å gjennomgå en “Fight Ending Sequence” og skal bare brukes etter at AFIGHT er offisielt stoppet. Når øyeblikkelig replay har blitt brukt til å gjennomgå en kamp som endte etterfølgende, skal ikke kampen gjenopptas.
Alle jagerfly er pålagt å ha på seg et talerør under konkurransen. Runden kan ikke begynne med munnstykket. Hvis munnstykket løsnes under konkurransen, vil dommeren kalle tid Liverpool FC Skjorter og få munnstykket erstattet i det første passende øyeblikk, uten å blande seg inn i den umiddelbare handlingen. Poeng kan trekkes av dommeren hvis han/hun føler at munnstykket er målrettet spytte ut.
Hvis en MMA -kamp blir ført i en ring og er en fighter blir slått ut av ringen, kommer jagerflyet tilbake til ringen som er uten assistanse av tilskuere eller hans/hennes sekunder. Hvis det er assistert av noen, kan fighteren miste poeng eller bli diskvalifisert med en slik beslutning som er innenfor dommerens skjønn. Når den er slått fra ringen, vil konkurrenten ha fem (5) minutter til å returnere tofightingoverflaten, lik en utilsiktet foul, men skal undersøkes av legen ved å komme tilbake til handling.
Omsettelsen av petroleumsgelé eller et annet lignende stoff, til ansiktet, kan være tillatt mellom runder og skal bare brukes av en godkjent Cutman eller lisensiert Cornerman.7 Bologna FC 1909 Skjorter .. Håndinnpakning.A. Maksimalt en rulle (ikke mer enn 2 ”bred med 15 meter i lengde) av hvitt, myk, klærgauze er tillatt per hånd. Gauzen overstiger kanskje ikke håndleddet til konkurrentens hanske. Den utsatte tommelen er et alternativ som skal beskyttes. Maksimalt en rulle (ikke mer enn 1,25 ”bred med 10 ‘lang) av hvitt atletisk bånd er permittert per hånd. Båndet overskrider kanskje ikke håndleddet til konkurrentens hansker. Tape er kanskje plassert gjennom fingrene, men dekker kanskje ikke knokene. Den utsatte tommelen er et alternativ for å beskyttes.C. Et enkelt lag med elastisk eller flex-type tape tillates å påføres over den fullførte Wrap.D. Godkjent bånd/gasbind av alle merker kan være tillatt.
Joint/Body Coverings.A. Bortsett fra konkurrentens hender (som tidligere oppført), vil det ikke være noen taping, dekke orbeskyttende utstyr av noe slag på overkroppen. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til: skjøthylser, polstring, enhver form for stag eller kroppsbind/tape.B. En konkurrent kan bruke myke neopren -ermer for å dekke bare kne- eller ankelleddene. Gjennomgåtte ermer har kanskje ikke: polstring, borrelås, plast, metall, bånd eller andre materialer vurdert til å være utrygg eller som kan skape en urettferdig fordel. Tape og gasbind eller andre materialer enn de godkjente ermene er ikke tillatt på underkroppen. Ermene må være svart i fargen, med unntak av å matche den atletescommisjonen tildelt hjørnet med ermer som er røde eller blå i fargen etter behov.
Bur/ringantrekk.A. Alle blandede kampsportkunstnere vil bli pålagt å bruke så beskyttelsesutstyr som ansett som nødvendig av kommisjonen. Mannlige deltakere skal ikke ha noen form for klær på overkroppen. Mannlige og kvinnelige blandede kampsportkunstnere skal ha de aktuelle badebuksene, munnstykket og glovene. Mannlige blandede kampsportkunstnere skal også ha den aktuelle lyskenbeskyttelsen. D. Kvinnelige blandede kampsportkunstnere skal ha en kort ermet (over albuen) eller ermeløs form tilpasset utslett og/eller sportsbh (er). Ingen løstsittende topper og/eller brystbeskyttere skal være tillatt. Kvinnelige konkurrenter vil følge de samme kravene til bunndekning som Themale -konkurrenter, minus Requirement for lyskenbeskyttelse.e. Hemmen på badebuksene strekker seg kanskje ikke under kneet. Kjempende shorts/badebukser skal ikke ha utsatt borrelås, lommer eller glidelås.g. Blandede kampsportkunstnere i samme kamp, konkurranse eller utstilling kan ha på seg forskjellige fargelapper eller bli utpekt av hanske taping og/eller hanskerfarging til hjørnet de er tildelt.h. Blandede kampsportkunstnere skal ikke bruke sko i buret eller ringen. Når dommerne anses som nødvendige som nødvendige, skal alle blandede kampsport få håret sikret på en måte som ikke forstyrrer visjonen og sikkerheten til noen av deltakeren. Ingen objekter kan brukes for å sikre deltakerens hår som kan forårsake skade på entenkontestant.j. Bruk av smykker vil være strengt forbudt under alle konkurranser. Å bruke kroppskosmetikk skal være forbudt under alle konkurranser. Bruk ansiktskosmetikkshall være etter kommisjonens og/eller dommer.
Slo med hodet; a. Hodet kan ikke brukes som et slående instrument på noen måte. Eventuell bruk av hodet som Astriking Instrument, enten det er hodet til hodet, hodet til kroppen eller på annen måte er ulovlig.
Øyegjeng av noe slag; a. Øyegjeng ved hjelp av fingre, hake eller albue er ulovlig. Juridiske streik eller slag som følger jagerflyets øyeuttak er ikke øye og skal betraktes som juridiske angrep.
Biter eller spytter mot en motstander; a. Å bite i noen form er ulovlig. En fighter må erkjenne at en dommer ikke kan være i stand til å observere noen handlinger og må gjøre dommeren oppmerksom på om de blir litt under utstilling av ubevæpnet kamp.
Fisk hekting; a. Ethvert forsøk fra en fighter på å bruke fingrene på en måte som angriper motstanderens munn, nese eller ører, og strekker huden til det området vil bli betraktet som “fiskekrok”. Fisk som hookinggeneralt er å plassere fingrene i munnen eller motstanderen og trekke hendene som er i og med retninger mens du holder fast i huden på motstanderen.
Hårtrekking; a. Å trekke håret på alle måter er en ulovlig handling. En fighter kan ikke ta tak i Hisopponents hår for å kontrollere motstanderen på noen måte. Hvis en fighter har langt hår, kan de ikke bruke håret som et verktøy for å holde eller kveles på noen måte.
Spikende motstanderen til lerretet på hodet eller nakken (haugekjøring); a. Ethvert kast med en bue til bevegelsen er å bli betraktet som et lovlig kast. Det har ikke noe å si om Hoved Head treffer lerretet. En haugesjåfør anses for å være ethvert kast der du kontrollerer kroppens motstanders kropp som plasserer føttene opp i luften med hodet rett ned og deretter fører motstanderne mot lerretet eller gulvmaterialet. Det skal bemerkes når en fighter blir plassert i et innlevering av motstanderen, hvis den jagerfly er i stand til å gjøre motstanderen, kan de få den motstanderen ned på noen måte de ønsker fordi de ikke har kontroll over motstanderens kropp. Fighteren som prøver å utlevere, kan enten tilpasse sin posisjon eller gi slipp på holdet før den blir smalt til Thecanvas.
Slår til ryggraden eller baksiden av hodet; a. Baksiden av hodet starter ved hodet på hodet med en (1) tomme varians til Eiterside, og løper ned på baksiden av hodet til Occipital Junction.B. Dette området strekker seg ut ved occipital -krysset (nakken av nakken) for å dekke hele bredden av nakken. Den reiser deretter nedover ryggraden med en en (1) tomme varians fra ryggraden, inkludert halebenet.
Halsen slår av noe slag og/eller griper luftrøret; a. Ingen rettede halsangrep er tillatt. Et rettet angrep vil omfatte en fighter som trekker Hisopponents -hodet på en måte å åpne nakkeområdet for et slående angrep. En fighter kan ikke gougetheir fingrene eller tommelen inn i motstanderens nakke eller luftrør i et forsøk på å sende inn deres oppsetning. Hvis det blir kastet en streik under stand-up-aksjon av en kamp og streiken lander i jagerhalsen til fighteren, skal dette sees på som et rent og lovlig slag.
Fingre utstrakt mot en motstanders ansikt/øyne; a. I stående stilling vil en fighter som beveger armen (e) mot motstanderen med en åpenhånd, fingre som peker mot motstanderens ansikt/øyne, være en foul. Dommerne skal forhindre denne dangerende atferden ved å kommunisere tydelig til jagerfly. Kjempere blir bedt om å lukke fistorpekene sine rett opp i luften når de når mot motstanderen.
Nedoverpekende albuestreik (12 til 6); a. Bruken av en lineær “rett opp rett ned” albuestreiken er forbudt. Enhver variant av denne rett og ned og ned lineær albuestreik gjør streiken lovlig. Enhver bue, eller en hvilken som helst vinkel endres fra rett opp til rett ned, gjør streiken lovlig. Enhver variant av posisjonen endrer ikke lovligheten av streiken.
Gruinangrep av noe slag; a. Ethvert angrep til lysken, inkludert, slående, griper, klemming eller vri er ulovlig. Det skal være tydelig at lyskens angrep er de samme for menn og kvinner.
Kneing og/eller sparker hodet til en jordet motstander; a. Et grounDED -fighter er definert Brasils herrelandslag i fotball Skjorter som: enhver del av kroppen, andre føtters såle som berører kampen for kampområdet. For å være jordet, må håndflaten på den ene hånden (en flat håndflate) være nede, og/orany annen kroppsdel må berøre kampområdet. Et enkelt kne, arm, (ikke fingre) gjør at jagerflyet er jordet uten å måtte ha noen annen kroppsdel i kontakten med kampområdet. På dette tidspunktet vil ikke spark eller knær til hodet være tillatt.
Stamping av en jordet fighter; a. Stamping regnes som alle typer slående handlinger med føttene der jagerfly løfter seg opp og bøyer benet i kneet og setter i gang en slående handling med bunnen av fotorhælen. AX -spark er ikke stampende. Stående fotstopp er ikke foul. Som sådaninler denne foulen ikke å stampe føttene til en stående fighter.
Holder motstanderens hansker eller shorts; a. En fighter kan ikke kontrollere motstanderens bevegelse ved å holde på motstanderens shortsorhansker. En fighter kan holde på eller ta tak i motstanderens hånd så lenge de ikke kontrollerer hånden bare ved å bruke hanskematerialet, men ved å faktisk ta tak i motstanderens hånd. Det er lovlig å holde på dine egne hansker eller shorts.
Holder eller griper gjerdet eller tauene med fingre eller tær; a. En fighter kan legge hendene på gjerdet og skyve av det når som helst. En fighter kan plassere føttene på buret og få tærne til å gå gjennom fektingmaterialet når som helst. Når en fighters fingre eller tær går gjennom buret og griper tak i fønsteret og begynner å kontrollere enten kroppsposisjonen eller motstanderens kroppsposisjon, blir det nå en ulovlig handling. En fighter kan ikke ta tak i tauene eller pakk armene over ringetauene når som helst. Fighteren kan ikke med vilje gå gjennom tauene. Hvis en fighter blir fanget og holder gjerdet, buret eller ringetauet materiale, kan dommeren utstedt et punkt fradrag fra det fornærmende jagerfly-scorecardet hvis foulen forårsaket asubstantial effekt i kampen. Hvis et punktfradrag for å holde gjerdet oppstår, og fordi overtredelsesovertredelsen, havner begroingskjempen i en overlegen posisjon på grunn av Thefoul, bør jagerflyene bli startet på nytt av dommeren, og står i en nøytral stilling.
Liten felles manipulasjon; a. Fingre og tær er små ledd. Håndledd, ankler, knær, skuldre og albuer er store ledd. Å ta tak i flertallet av fingrene/tærne på en gang er tillatt.
Kaster en motstander ut av ring- eller burområdet; a. En fighter skal ikke kaste motstanderen ut av ringen eller buret.
Med vilje å plassere en finger i en hvilken som helst åpning, eller i en kutt eller snøring av motstanderen; a. En fighter kan ikke plassere fingrene i en åpen snøring i et forsøk på å utvide kuttet. En fighter kan ikke plassere fingrene i en motstanders, nese, ører, munn, orany kroppshulrom.
Kløving, klype, vri kjøttet; a. Ethvert angrep som retter seg mot jagerhuden ved å klappe på huden eller prøve å trekke Ortwist huden for å bruke smerter er ulovlig.
Fart (unngå kontakt, eller konsekvent slippe munnstykket, eller falske en skade; en. Fart er definert som enhver fighter som med vilje unngår kontakt med motstanderen Orruns vekk fra kampens handling. Fart kan også kalles av dommeren for Anyatempt av en fighter til å motta tid ved å feilaktig påstå en foul, skade eller målrettet utløsning eller spytte ut munnstykket eller annen handling designet for å stoppe eller forsinke kampen
Bruk av voldelig språk i kampområdet; a. Bruken av voldelig språk er ikke tillatt under MMA -konkurranse. Det er dommerens soleresponsibilitet å bestemme når språket krysser over linjen. Det skal være klart at jagerfly kan snakke under en kamp. Det bare bruken av auditorisk språk er ikke et brudd på denne regelen. Eksempler på voldelig språk ville være (rasemotivert eller nedsettende språk).
Flagrant ignorering av dommerens instruksjoner; a. En fighter må følge instruksjonene fra dommeren a

Leave A Comment