Sports And Fitness

Bodybuilders Intuition – “Lytter til kroppen din”

lznlj

av Cade Thomas

La oss bare få en ting ut av veien-denne artikkelen vil bli lastet med tanker om meg om at noen av dere vil merke “bro-science”. Du kan si at det ikke bare kommer til å bli bror-vitenskapen som er samlet på denne siden, men den vil bli bakt rett inn i kjernen. Hvis det plager deg i en eller annen form eller form fordi du føler at noe må inneholde en vaskeri liste over referanser for at den skal anses som gyldig eller nyttig, kan du fortsette å skjule øynene dine nå og forhindre at denne fryktelige helligdommen kommer inn i hjernen din.

*ser seg rundt*

Er de borte ennå? Puh. Nå kan vi fortsette med livene våre. Jeg synes det er mye lettere å bare kaste opp det hvite flagget av flaggermusen slik at disse læreboka -junkiene kan fylle seg med stolthet og la de store guttene spille i fred.

En setning du vil høre kroppsbyggere kaste rundt i intervjuer når du blir avhørt om metodene deres er – “Jeg lytter til kroppen min”. Dette kan tolkes på en rekke måter, men ofte er det alle mennesker som trengs å høre for å avfeie alt emnet har å si etterpå. Dette er det grønne lyset for tanken “Det er klart at personen ikke vet hva de gjør eller snakker om, og må ha nådd sitt fremgangsnivå gjennom å ta ordre eller blind dum hell”. Personlig føler jeg at disse utøverne tilbyr mye å lære av.

En variabel som kan gjøre eller bryte en kroppsbyggere suksess er appetitt i lavsesongen. Vi kan anta at de fleste konkurrenter når pre-constest skal se på klokken og tørke sikling av haken deres og venter på å tygge på et stykke mikrobølget hvit fisk, men utenfor sesongen kan være en annen historie. Mange sliter med å konsumere mengden mat som trengs for å oppnå betydelige gevinster. Dette er et område jeg føler at “å lytte til kroppen din” kan være ekstremt gunstig. Ganske ofte hører du om noen som sliter med å skyve ned kaloriene og leter etter noe de kan ta for å øke appetitten. Selv om det er situasjoner der dette er nødvendig og å være sulten, er absolutt en god indikator på at du er opptatt av å vokse, er problemet at vanligvis mangelen på sult skyldes noe de allerede tar. Denne “ta X for å motvirke Z” -tilnærmingen er slurvete og etter min mening unødvendig. Den beste tilnærmingen ville være å se hva du har lagt til og pinpoint hvilket supplement eller matkilde kan forårsake noen problemer. Hvis du tar 150 mg anadrol om dagen og får de fleste av karbohydrater fra havregryn, kan kanskje grøfte oralene og stole på en lettere fordøyd stivelse kurere problemet. Jeg personlig vet at jeg er sulten nesten øyeblikkelig etter å ha spist fisk og hvit ris, så hvis sult er et problem, ville det være lurt å bruke disse kildene så mye som mulig.

Å tenke på føttene er integrert for fremgang. Å bli satt i en plan er restriktiv og stemmer ikke overens med menneskekroppens uforutsigbarhet. Bare fordi online -verdenen er besatt av Trenbolone Acetate og du kanskje har lest noen (idiot), en sier at det er nødvendig for å lykkes i sporten, hvor vellykket vil du være hvis til og med 200 mg i uken gir deg halsbrann, gjør deg irritabel, Og sletter søvn fra livet ditt? Vi kan enten laste opp Zantac, 5-HTP, begynne å meditere og misbruke søvnmedisiner … eller muligens bare “lytte til kroppen vår” og slutte å ta forbindelsen. Det er ingen “must” i kroppsbygging, og å kaste bort tiden din å tvinge kroppen din ned en motstandsvei virker latterlig når du kunne finne veien som ikke kjemper tilbake og fortsetter å komme videre. Når du endrer tilskudd eller matkilder, kan du ta mentale notater (eller skrive informasjon fysisk hvis det hjelper deg) om hvilke metoder som kjemper mot deg og hva som er enig med deg. Det er ingen grunn til å måtte skyve gjennom en murvegg når jeg kan forsikre deg om at det er smartere valg for deg.

Alle har møtt “gammeldagere” ‘s tale om hvordan du må sitte på huk, benkpress, gjøre denne pressen, løfte denne vekten, bla bla bla. Dette er helt latterlig. Muskler aner ikke hvilken trening du gjør. Quads våkner ikke magisk når du laster baren for den frie vekt på huk og tenker “å takk Gud, han hukes på huk, nå er det på tide Wales herrelandslag i fotball Skjorter å vokse fordi denne øvelsen er hardcore”. For noen mennesker er knebøy en så effektiv øvelse at de stort sett kan brukes utelukkende til å utvikle tykke ben. Imidlertid lover jeg at de fleste av disse knebøyene er korte fale menn med sterke hofter. Personlig bryr jeg meg ikke om hva Mr.Old School forteller meg at jeg må gjøre når han er 6 tommer kortere enn meg og har null forståelse av hvordan visse øvelser påvirker en annen kroppsstruktur. Hvis knebøy fungerer for deg, kan du betrakte deg som heldig, da det vil fjerne mye kritisk tenking i benrutinen din … men hvis de bare siler korsryggen, risikeskade og tvinger glutene dine til å utvikle seg i raskt tempo, er det på tide å gå videre og begynn å vokse. Ikke alle er i stand til å virkelig føle hva som fungerer eller ikke, og det er derfor jeg vurdererr “lytt til kroppen din” -typer for å være virkelig mer avanserte enn vitenskapelige tilbedere. Hvis EZ Bar Skull-Crushers tvinger deg til å ise albuene dine dag og natt, men en armkabel-pulldowns fyller tricepen med så mye blod at skjorten din ikke passer på samme måte når du forlater treningsstudioet, foreslår jeg at du lytter til tricepen din og Ikke den gjenstridige gamle fyren med fårekjøtt koteletter i Gators gymtank.

Jeg liker resultater. Jeg føler Englands herrelandslag i fotball Skjorter at den raskeste måten å oppnå dine mål i ethvert aspekt av livet er å redusere motstand fra enhver ytre kraft og fortsette nedover veien som fungerer for deg. I vårt moderne samfunn av studie-besatte vektløftere kan det være skremmende å antyde LOSC Lille Skjorter at noe kan fungere for deg som strider mot det andre tror. Jeg tror virkelig trening burde føles bra. Jeg tror du burde være sulten og nyte mat (til en viss grad). Ikke alle er bygget med en hjerne som tillater en slik frihet, og det venstrehjertede mengden kan ha det bedre å følge en strengere disposisjon, men jeg tror alle kan lære å lytte til kroppens signaler og gjøre tilbakemeldingene til resultater. Jeg respekterer kroppsbyggere som tar ansvar for sin egen fremgang, og det er tross alt kunsten med denne sporten – det er jakten på å forbedre og bygge deg inn i det bildet du ønsker.

Leave A Comment