Uncategorized

Ett mesterskap (og knær til jordede motstandere) knyttet til Colorado?

lznlj

OPPDATERING 22. juli 2021 – I dag svarte Colorado’s Office of Combative Sports på forespørselen om åpne poster. De bekrefter at ett mesterskapspolitikk er godkjent i staten som utvilsomt klarer veien for promotøren å holde en hendelse med knær til en jordet motstander.

Nedenfor er det fulle svaret fra kommisjonens administrerende direktør –

Mr. Magraken,

I handling til spørsmålene dine:

1. Den 25. juni 2021 fullførte direktøren for Colorado Combative Sports Commission en policygjennomgang på One Championship CageSide -reglene.

Per Commission Policy 1.4, er en direktør anerkjent sanksjonsorganisasjon definert som “en nasjonalt, internasjonalt, regionalt, statlig eller stammeorganisasjon godkjent av direktøren som kan rangere deltakere innen hver vektklasse eller sanksjoner og godkjenner konkurranser eller anfall i disse vektklassene.”

Etter gjennomgang godkjente direktøren ett anmodning om mesterskap om å bli direktør anerkjent sanksjonsorganisasjon under Policy 1.4. Direktøren fant imidlertid ut at man måtte inngi de riktige tillatelsene til kommisjonen før de gjennomførte eventuelle hendelser.

2. Direktøren godkjente Cageside One Championship Global Rulesett.

____________________________________________________________

Et mesterskap, en veletablert MMA -promotering i Asia, har lenge ryktet om å prøve å bryte seg inn i det amerikanske markedet.

Kampanjen opererer med et regelsett som hovedsakelig er kjent for nordamerikanske MMA -fans med flere, men en spesielt betydelig politisk forskjell. Kampanjen, som selv regulerer hendelser i Asia, lar knærne til hodet til en jordet motstander. Dette er ikke tillatt under MMAs enhetlige regler.

Et barriere ett mesterskap trenger å navigere i Nord -Amerika er å enten vedta sin opprykk til det lokale regelsettet (som kan variere litt fra jurisdiksjon til jurisdiksjon) eller å finne en jurisdiksjon som er OK med sine egne spesielle regler. Gå inn i Colorado.

Selv om jeg fremdeles venter formell bekreftelse av dette ved hjelp av en forespørsel om Open Records, ryktes det at Colorado Office of Combative Sports nylig har ryddet veien for ett mesterskap for å promotere anfall i staten ved å bruke sitt eget regelsett. Hvordan kan dette skje? Akkurat som politikk varierer fra stat til stat og provins til provinsen, gjør det også det juridiske landskapet ved lek som utpeker det som er og ikke er tillatt,

I mai 2021 vedtok Colorado et nytt sett med bekjempende sportsregler. For blandet kampsport er disse retningslinjene standard til ABCs enhetlige regler. I henhold til avsnitt 1.4 (h) (2) i disse retningslinjene har kommisjonen imidlertid muligheten til å utpeke en ‘anerkjent sanksjonsorganisasjon’ og la den organisasjonen gjennomføre sin egen Wolverhampton Wanderers Skjorter spesielle politikk for bekjempende sportsbegivenheter.

Hele delen lyder som følger

Combative Sports Events, Contests eller anfall som ikke er sanksjonert av en organisasjon anerkjente en nasjonal olympisk komité av Den internasjonale olympiske komité, må sende inn organisasjonens vedtekter og politikker for gjennomgang av direktøren. Hvis godkjent av Thedirektor, vil organisasjonen bli ansett som en direktør som er godkjent sanksjoneringsorganisasjon og kan søke om tillatelse. En direktør anerkjent sanksjonsorganisasjon gjør ikke definisjonen av tøff person som kjemper under § 12-110-104 (16) (a), C.R.S. Det er organisasjonens ansvar å varsle direktøren om endringer i teorganisasjonens retningslinjer og sende dem på nytt for direktørens gjennomgang 30 dager før anvendelse, konkurranse eller kamp.

Denne Palmeiras Skjorter delen gir brede politiske gjennomgangsmakter til kommisjonen og er fleksibel Celta de Vigo Skjorter nok til å godkjenne noe som ett mesterskaps ønskede regelsett. Colorado er en av de mye mer progressive jurisdiksjonene som lar Muay Thai-anfall fortsette med standardpolitikk som 12-6 albuen som er forbudt av mange nordamerikanske jurisdiksjoner. Å tillate ett mesterskapspolitikk ville ikke være langt unna en slik presedens.

Selv om jeg ikke kan bekrefte dette ennå, ser det ut til at det ser ut til at ett mesterskap gjelder Colorado, og med kampanjen vil også komme deres fulle regelsett. Jeg vil oppdatere denne historien ettersom mange flere detaljer kommer fram.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Colorado godkjenner åpen scoring i Combat Sportsoctober 12, 2021
Colorado foreslår å fjerne cannabis fra utestengt liste, og legger opp til 5 dommere og andre kampidrettsreformsmark 9. 2022
Dokumentere bare knokeboksing lovlighet 23, 2019 med 4 kommentarer

Leave A Comment