Uncategorized

Bli forberedt på ditt lange løp!

lznlj

Jeg har et langløp organisert for i morgen, men etter forrige helgs ødeleggende innsats? Jeg tror noen forslag så vel som motivasjon er i orden.

Tips for å løpe i varmt vær:
Mine nyeste videoer

4 minutters trening for lavere kropp for løpere
Fem øvelser i underkroppen for løpere! Prøv denne raske utholdenhetstreningen hjemme for bena, hoftene og glutene. Ingen enheter trengs.

Glute Bridge
Esel spark – vekslende sider
Clamshells – vekslende sider

Få mye mer informasjon om runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 6
01:19

Bo
00:00
08:21
04:49

1. Hydrat !!!

Her er 11 hydreringsteknikker fra Active.com

2. Bruk svette veke, lysfarget løpeutstyr.

To ord: chafing suger.

Forhindre gnag av svette vekende utstyr, vaselin eller kroppsglid samt hva som helst annet fungerer for deg. Hver kropp er forskjellig. Når du finner ut hvor du er utsatt for å chafe, prøv forskjellige plaggvalg og/eller slather på vaselinen. Jo mye mer desto mye bedre – men vær forsiktig siden det etterlater seg et fet merke på noen stoffer.

Jeg vet. Det føles grovt med det første. Imidlertid er det mye bedre enn hudforbrenninger fra helvete.

3. Drivstoff godt. Du har kanskje bare vann eller en sportsdrikk på tankene i varmt vær, men ikke fylles helt på væsker hvis du løper lenge. Du krever drivstoff. stol på meg.

Jeg har alltid vært redd for å spise så godt under et løp, men jeg tror virkelig det gjør mye mer enn å hjelpe meg. Hvert treningskjøring er en innsats i prøve og feil. Dette er tiden for å se nøyaktig hvor mye mat du krever når du er der ute.

Jeg tror virkelig det praktisk talt ville være mye bedre å spise litt så godt som krav om en toalettpause (så lenge det ikke gir deg løperens trav) i stedet for å spise så vel som å slå ut. Men igjen er hver kropp forskjellig.

4. Ta et isbad. Disse er brutale. Jeg liker ikke kjølig (husk at jeg flyttet ut av Maryland etter 1 vinter). men de jobber.

Motivasjon:

Jeg har alltid likt Nikes motivasjonsannonser. De snakker virkelig til meg så vel som her er to av favorittene mine …

“Du lot som snooze -knappen ikke eksisterte. Du dro rumpa ut av sengen mens andre sov. Mens andre spiste pannekakene deres hadde du en fest med protein, glukose så vel som elektrolytter. Du dobbeltknytt. Du forlot uteplassen lys på og låste døren bak deg.

Du kjørte 5ks, 10ks, 26,2 mil. Noen dager mer, noen dager mindre. Du belønnet et langt løp med kort løp. samt et kort løp med lang løp. Regn prøvde å trege deg. Sol prøvde å mikrobølgeovn deg. Snø fikk deg til å føle deg som en kriger.

Du trangt. Du bonked. Du har ikke tenkt noe for å trøste. I helgene. På ferie. Du gjorde grunner til å fortsette. Spurte deg selv. Spilte tankespill. Legg hjertet ditt foran knærne. Lyttet til pusten din. Svette solkrem inn i øynene. taklet bondens brunfarge.

Du treffer veggen. Du gikk med det. Du valgte å være fyr om det. Du valgte å være dame om det. Fullførte det du startet. viste hva du var laget av. Bare fortsatte å legge mil etter mil på intervall kilometerteller. I 25 år løp du. så vel som vi løp med deg. Nøyaktig hvor mye lenger vil vi gå? Så langt du vil. ”

– Nike -annonsen jeg sjekket ut i konkurrentmagasinet

“Hele livet blir du fortalt de tingene du ikke kan gjøre. Hele livet vil de si at du ikke er stor tilstrekkelig eller sterk tilstrekkelig eller dyktig nok; De vil oppgi at du er feil høyde eller feil vekt eller feil type for å spille dette eller være dette eller oppnå dette. De vil fortelle deg nei, tusen ganger nei, frem til alle neiene endte opp med å være meningsløs. Hele livet vil de fortelle deg nei, ganske fast så vel som ekstremt raskt. I tillegg til at du vil fortelle dem ja. ” – Nike -annonse (jeg har fått denne memorert fordi Jr. High)

“Prinsen knelte ned og skled glasset tøfler over Askepottens fot. så vel som det i form helt riktig. Faktisk i form praktisk talt så praktisk som den nye Nike Air Huarache Plus. Som er utviklet på en kvinnes siste så vel som som har en fotkledende neopren øvre. Så en dame kan slutte å vente på sin stumme prins for å finne, samt velge et godt løp i stedet. ”

– Nike -annonse

SPØRSMÅL: Noen typer forslag eller motiverende ordtak å legge til?

Spørsmål nr. 2: Hvem kjører i helgen? nøyaktig hvor mye?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitringPin

Dele

Post

Dele

Leave A Comment