Uncategorized

Sofa poteter forklart?

lznlj

Sofa poteter forklart? Manglende Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter essensielle gener kan være årsak til mangel på besluttsomhet til trening, finner forskere

ScienceDaily – Du kan tro at din manglende besluttsomhet for å gå av sofaen for å trene er fordi du er lat, men forskere fra McMaster University har oppdaget at det kan være at du mangler essensielle gener.

Forskerne gjorde sitt uventede funn mens de jobbet med sunne, spesialavlete mus, hvorav noen hadde to gener i muskel som er essensielle for trening fjernet. Genene kontrollerer protein AMP-aktivert proteinkinase (AMPK), et enzym som er slått på når du trener.

“Mus elsker å løpe,” sa Gregory Steinberg, førsteamanuensis i medisin i Michael G. DeGroote School of Medicine og Canada Research Chair in Metabolism and Obesity.

“Mens de normale musene kunne løpe miles, kunne de uten genene i muskelen bare løpe samme avstand som ned i gangen og tilbake. Det var bemerkelsesverdig. Musene så identiske ut med sine brødre eller søstre, men i løpet av sekunder visste vi hvilke som hadde genene og hvilken som ikke Athletic Bilbao Skjorter gjorde. ”

Forskerne fant musene uten muskel AMPK -gener hadde lavere nivåer av mitokondrier og en nedsatt evne for musklene deres til å ta opp glukose mens de trener.

“Når du trener får du mye mer mitokondrier som vokser i muskelen din. Hvis du ikke trener, går antallet mitokondrier ned. Ved å fjerne disse genene identifiserte vi den essensielle regulatoren for mitokondriene er enzymet AMPK, ”sa Steinberg.

Tusenvis av forskere over hele verden jobber med AMPK, men McMaster -teamet Atletico Mineiro Skjorter er den første som demonstrerer sin essensielle rolle i trening. Forskningen deres vises i den nåværende utgaven av Proceedings of the National Academy of Sciences.

Steinberg sa at funnene er viktige for personer som synes det er utfordrende å trene, for eksempel overvektige, astmatikere og mennesker i rullestoler. Deres manglende evne til å trene kan føre til andre problemer som diabetes og hjertesykdom.

Studien, tror han, har en melding om sofapoteter. “Når vi fjerner aktivitet fra livene våre på grunn av fremvoksende teknologi, går basisnivået i befolkningen ned, og det reduserer mitokondriene i folks muskler. Dette igjen gjør det så mye vanskeligere for folk å begynne å trene. ”

Steinberg løper selv eller sykler for å jobbe. “Det er den eneste måten jeg klarer å sørge for at jeg holder meg i form.”

Historiekilde:
Ovennevnte historie er trykt på nytt (med redaksjonelle tilpasninger av ScienceDaily Staff) fra materialer som tilbys av McMaster University, gjennom Eurekalert!, En tjeneste fra AAAS.

Leave A Comment