Sports And Fitness

Calgarys sammenstilling av MMAs enhetlige retningslinjer En utmerket designmal for andre

lznlj

Denne ukens UFC på Fox -arrangementet vil bli holdt i Calgary. Alberta er, så vidt jeg vet, den eneste kanadiske eller amerikanske jurisdiksjonen som regulerer bekjempende idretter ikke på en statlig eller provinsomfattende basis, men heller på kommunalt nivå. For dette formål vil Calgary Combative Sports Compensation ha forskriftsmessig tilsyn for denne hendelsen.

Calgary Bylaw som produserer kompensasjonsbehov -publisering av retningslinjer for bekjempende sportsbegivenheter og bemerker “Når kompensasjonen har anerkjent eller omfavnet retningslinjer som styrer gjennomføringen av en bekjempende sportsbegivenhet i henhold til underavsnitt (1), bør kompensasjonen føre til at retningslinjene skal være publisert. ”. På grunn av åpenbare oppdateringer til kommisjonens nettsted er retningslinjene i spill for denne ukens UFC -arrangement ikke publisert. Jeg nådde ut kompensasjonen for de gjeldende retningslinjene så godt som de tilbød meg en kopi. Kort sagt bruker de de nyeste ‘enhetlige’ retningslinjene for MMA som avtalt av et flertall av medlemmene i Association of Boxing Commissions samt Combative Sports. De såkalte ‘nye enhetlige regler’.

De overholdte ‘enhetlige regler’ som er satt sammen av Stade Rennais FC Skjorter Calgary med fotnoter, samt forklaringer om nøyaktig hvor spesifikke retningslinjer er å tolke er de mest omfattende så vel som leservennlige som AZ Alkmaar Skjorter jeg til dags dato har sett. De gjorde en utmerket oppgave med å sette ABCs forskjellige retningslinjer samt endringer sammen i et enkelt dokument. Jeg vil Sporting CP Skjorter motivere til enhver form for jurisdiksjon som ønsker å oppgradere MMA -retningslinjene sine til evaluering av Calgarys mal.

De fulle retningslinjene kan oppdages akkurat her, så vel som er verdt å sjekke ut for alle MMA -interessenter så vel som fans – Calgary Combative Sports Compensation Unified MMA -regler

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Calgary Combative Sports Compensation siterer “Overveldende arbeidsmengde”; Søker styring av gjennomgang av 10. år 2014in “Calgary Combative Sports Commission”
Å bryte ned Calgary Combative Sports Commissions myndighet til å kontrollere Ammajune 26, 2013in “Amateur MMA Law”
Calgary trekker pluggen for amatør MMA på AFC Stampede Fight NightJuly 9, 2013in “Amatør MMA Law”

Leave A Comment