Uncategorized

Kroppsinnpakning og midjeinnpakning: Forskjellen mellom å miste fett og miste inches

lznlj

“Body Wraps” har eksistert i evigheter i vekttap og MEDSPA -industrien. Krav inkluderer tap av kroppsvekt, tap av kroppsfett og tap av tommer. Atalanta BC Skjorter Infomercials for gummi “Midjebelter” er også tilbake på TV, og lignende påstander fremmes også for denne typen innpakninger. Tom’s Ebook: Burn the Fat, Bygg muskelen

Det få mennesker er klar over er at det er en betydelig forskjell mellom å miste fett og å miste tommer. Når kroppsfettet ditt avtar, vil omkretsmålingene vanligvis også avta, men “fett” -tap og “tommer” -tap er ikke det samme. Hvis du ikke vet hvordan du skal fortelle forskjellen, kan du falle for en av de eldste, mange beryktede kondisjons- og vekttap -svindel i boka.

Sannheten er at kroppsinnpakning og midjebelter ikke krymper fettceller eller forbrenner kroppsfett – uansett hvilken type innpakning som brukes: bandasjer, plast, folie, vinyl eller gummi og uavhengig av hva du er pakket inn: urter, mineraler Enzymer, tang, leire eller gjørme – det betyr ikke noe. Fett kan bare gå tapt med kaloriunderskudd fra en reduksjon i matinntaket, en økning i aktivitet eller ideelt sett, en kombinasjon av begge deler.

Når du ser krav på fett tap for innpakning eller noe annet produkt som ikke involverer et kaloriunderskudd som er opprettet, selv om ernæring eller trening, bør “svindelalarmen” gå av i hodet ditt, og du burde alltid holde deg borte, uansett hvordan Å overbevise salgs tonehøyde.

Videre ville selskapene som fremsetter krav på fett tap være i varmt vann med Federal Trade Commission (FTC) hvis de ble undersøkt og fanget fordi krav om reduksjon av kroppsfett fra innpakning ikke kan støttes med vitenskapelig bevis.

FTC så vel som forskjellige statsadvokatkontorer har allerede iverksatt tiltak mot kroppsvinningsselskaper i det siste for falsk reklame og ikke -støttede krav. Noen selskaper måtte ganske enkelt slutte å komme med falske påstander, andre måtte også betale stive bøter. Problemet, fra et juridisk og etisk synspunkt, er påstanden som blir fremsatt. Husk at “tommer” og “fett” ikke er det samme.

Noen typer innpakninger kan absolutt ta av tommer (for eksempel kan de redusere omkretsmålingen av midjen, hoftene, armer og ben), men det er ikke fett, vannvekten og væsken, og resultatene er midlertidige.

Anta at dette kravet fremmes i en annonse:

* Mister opptil 15 tommer på 1 time! *

Dette er lovlig reklame fordi påstanden “taper inches” kan være støttbar (hvis det blir tatt nok omkretsmålinger med et målebånd på nok steder, kan det legge opp til totalt 15 tommer i omkretstap)

Imidlertid tror jeg at denne typen påstander er misvisende (og sannsynligvis med vilje), fordi “tommer” ikke er det samme som kroppsfett, men produktleverandørene vet at du lett kan forvirre “tommer” med “fett.”

Kontrast den påstanden med denne:

* Miste kroppsfett uten kosthold eller trening på 1 time!*

Denne påstanden er helt falsk og vitenskapelig ikke støttelig.

Igjen kan ikke kroppsinnpakning forbrenne fett eller “krympe fettceller.”

Hvis fett tap kan oppnås med kroppsinnpakning, ville det være veldig enkelt å teste og bevise.

Kroppssammensetning (kroppsfett) testing (snarere enn målinger av inches) kunne utføres før og etter innpakningen, og svaret (“fungerer det”) ville bli lett utsatt.

Siden det ikke fungerer, vil du ikke finne noen innpakning av folk som aksepterer utfordringen din for å tillate deg å gjøre uavhengig kroppssammensetningstesting, og du vil heller ikke finne en strimle av vitenskapelige bevis som viser reduksjon av kroppsfett fra innpakning.

Dessverre er det fortsatt ganske utbredt falske fett tap av fett tap, ettersom et enkelt internettsøk etter “kroppsinnpakning” vil demonstrere. De mest brukte påstandene er imidlertid for tap av “tommer.”

Inches tapte kommer ganske enkelt fra tap av væske. Og gjett hva-de tommer (og eller vannvekten) vil komme best tilbake på dager hvis ikke timer, så snart du hydrerer deg selv på nytt.

Andre påstander fremsatt for kroppsinnpakning inkluderer avgiftning, forbedret sirkulasjon og strammere, jevnere og klarere hud. Mange helse- og treningsforskere, så vel som offentlige etater som Food and Drug Administration (FDA) vil fortelle deg at disse påstandene er “diskutable” og for det meste anekdotisk.

Noen eksperter advarer til og med at visse typer innpakning kan være farlige, først og fremst på grunn av det raske og overdreven væsketap/dehydrering.

Hvis du vil bli pakket inn fordi du synes det er slappet av eller anser det som en “spa-lignende” behandling, er det en ting. Bare husk at wraps absolutt ikke har noe å avslutte med fett tap.

Jeg vil foreslå å unngå helt selskaper som annonserer fett tap når det bare er vann og tommer du mister, fordi et uærlig selskap er et du ikke vil kjøpe fra i det hele tatt.

En siste ting – dette er et betimelig emne fordi selv om “kroppsinnpakninger” har eksistert i evigheter og det er gamle nyheter, oppdaget jeg at infomercials for “midjebelter” eller “badstue” er tilbakePå TV i kraft og jeg ser at de spiller om annonsene om og om igjen, noe som innebærer at folk kjøper den.

Alt jeg nettopp sa om kroppsinnpakning gjelder også for disse gummi midjebeltene.

På et websøk jeg nettopp gjorde for de gummibelte midjeinnpakningene, oppdaget jeg at noen av nettstedene fremdeles fremsetter krav som “smelte fett” (helt falske, usupporterte og ulovlige krav).

Andre nettsteder ser ut til å være på vakt mot at FTC besøker dem, så de gjør en hel sang og danser rundt de juridiske problemene ved å si ting som “Sweat Away Inches”, “Terapeutisk varme”, “målrette problemene dine” og så på. Selv om disse påstandene ikke er ulovlige, er kampanjene fortsatt villedende …

Den profesjonelle treningsmodellen forestiller seg å ta av gummibeltet, og avslører rippet seks pakke abs under … som om de abs er et resultat av å bruke beltet! Ønsketenkning! Dette er profesjonelle modeller, SC Braga Skjorter folkens. De fikk abs på samme måte som alle andre med abs fikk dem – med et kaloriunderskudd fra en kombinasjon av strengt kosthold og hard trening!

Innpakning og midjebelteprodukter kan ta av seg litt tommer eller vannvekt, men de kan ikke ta av en eneste unse fett. Kjøper pass på.

Programmer som Burn the Fat, Feed Muscle er fokusert på fett tap, ikke vanntap eller tap av tommer. Når kroppsfettet avtar, vil også omkretser i tommer avta, men “fett” tapt og “tommer” tapt er ikke en i det samme.

* Denne korte artikkelen er eksklusiv for Ironmagazine.com, reproduksjon i noen form uten forhånds samtykke er strengt forbudt.

Motta en helt gratis bok, lær hvordan du kan bli kvitt gjenstridig fett og turbo-lad stoffskiftet ditt ved å besøke: www.burnthefat.com

For Tom Venutos komplette muskelbygging, fettforbrenningssystem, klikk her!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ det er en levetid på naturlig kroppsbygger, personlig trener, gymnastikk; Tom har skrevet 140 artikler og har blitt omtalt i Ironman Magazine, Natural Bodybuilding, Muscular Development, Muscle-Zine, trening for menn og menns trening. Tom er Fat Loss-eksperten for Global-fitness.com og deretter redaktør for femalemuscle.com, og artiklene hans er ofte omtalt på bokstavelig Kawasaki Frontale Skjorter talt flere titalls andrewebsites.

Leave A Comment