Uncategorized

Best Run Eat and Gjenta fra april 2018

lznlj

Hei! Det er mai, og jeg er veldig i ekstase for å ønske en ny måned velkommen og sjekke inn med målene mine. Fikk du mål for 2018? Hva var de og hvordan kommer de med?

Men før vi chatter om det her er en rask runde av favorittopplegget mitt, spis innlegg og generelt innlegg jeg vil gjenta for april!
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fikk en Covid-19-test
Å få en koronavirustest – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min erfaring og mer. Jeg fikk standardtesten og Ben fikk Covid-19 hurtigtesten.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 3
00:51

Bo
00:00
08:21
05:16

Favorittløpsinnlegg:

Beste Boston Marathon Race Prep -ideer og sjekkliste

Dette innlegget har en fantastisk pakkeliste for et maraton eller halvmaraton utenfor byen. Det er også veldig bra når du reiser og vil løpe mens du er ute av byen. Lag et topp til tåliste over alle løpeutstyrene du trenger for å kjøre og bruke den sjekklisten eller lag din egen liste, slik at du ikke glemmer noe utrolig avgjørende (og ikke pakke ut hele vesken fordi du ikke er sikker på om du Pakket løping nyt lader eller noe – jeg har gjort det).

og

Boston Marathon Course Ideas Video

Da jeg kjørte Boston Marathon, tok jeg mye video av kurset og kom hjem og satte sammen en videoanmeldelse med generelle tanker. Jeg er ikke noe sorta fancy youtuber, men det er en av de beste Boston -maratonvideoene der ute fordi mange mennesker som driver Boston faktisk kjører den – og ikke stopp for å spille inn video av Heartbreak Hill og andre høydepunkter. Heldig for deg gleder jeg meg over å gå i løpet av et løp – spesielt under et hardt maraton, så det var ikke noe problem å få mye opptak langs ruten!

Favoritt spisinnlegg:

Jeg prøvde Rambutan! Det er en veldig interessant frukt jeg så på Walmart i Florida.

Hederlig omtale:

Rask fransk toastoppskrift

3 ingrediens sjokolade chip havregrynkaker

Favorittinnlegget jeg vil gjenta:

Kjør Q & A -video og podcast

Jeg svarer på de nylige spørsmålene dine fra Instagram, og de dekker alt fra hvordan du kan bli motivert til å løpe … til … hvordan dyrket jeg håret mitt lenge … til … hva jeg skal gjøre hvis du savner et langløp … og mer!

Du kan høre på den på Run Eat Repeat Podcast eller nyte videoen. Gi meg beskjed om hva du foretrekker!

Meal Prep for travle løpere var et fantastisk innlegg fullt av grunnleggende ideer for ting du kan gi drivstoff med!

Og jeg ville sjekke inn med målene mine for året … men jeg skjønte at jeg ikke en gang kunne navngi dem. Det er ikke et godt tegn for fremgangen min.

Da ville jeg ikke engang sjekke dem fordi jeg utvilsomt mislykkes hvis jeg ikke vet hva målene mine selv er !!

Boo. Men jeg fikk det sammen og tok en titt på mitt løpsmålpost: 3 ting jeg endrer for å løpe bedre

De tre målene jeg satte var gode ved at de er rimelige og gjennomførbare og sporbare. Men jeg knuser dem egentlig ikke – så her er målet, oppdatering og hva jeg trenger å gjøre for å komme tilbake på sporet …

3 løpende mål:

1. Kjør første ting om morgenen – Oppdatering: Jeg var god med dette en stund og begynte deretter å komme tilbake i ryggvanene … men med tanke på at tidsendringen er jeg tilbake til tidlig løping!

Å gjøre: Forsikre deg om at jeg har det daglige Instagram Run Report -innlegget mitt, kvelden før, så jeg ikke bruker 2 timer på telefonen min på å ta bilder eller bli distrahert.

2. Hold en løpelogg – Oppdatering: Jeg har en utskrivbar løpelogg, men jeg gjør det best hvis jeg tar et bilde av løpende glede og legger en rask merknad i Google Keep om løpeturen min. Jeg kommer til å gjøre det hver dag denne uken for å komme tilbake i vanen.

Å gjøre: Legg en rask merknad i telefonen min etter hver løp eller trening med det jeg gjorde og hvordan jeg følte meg. Legg ut til RER på slutten av uken for å holde meg ansvarlig.

3. Måltidsplan og planlegg treningsøktene mine – Oppdatering: Nope. Jeg var ikke sikker på hvilke fulle maraton jeg hadde tenkt å gjøre i år og planlegger egentlig ikke trening for halve maraton, så jeg har ikke planlagt treningsøkter. Jeg trenger å gjøre både måltidsplanlegging og treningsplanlegging denne uken og neste uke for å komme tilbake på sporet, og jeg må registrere meg på maratonene jeg vil gjøre i år, så jeg faktisk kan trene for noe.

Takket være mye leser / løper etterspørsel gjør jeg mye mer måltidsplanlegging, så jeg kan dele det jeg spiser og lage mat!

Å gjøre: Registrer deg for løpene jeg vil gjøre i år og lage en treningsplan for dem. Skriv en estimert måltidsplan for hele måneden, så jeg har gått til måltider for å forberede deg, men kan bytte den opp hvis jeg ender opp med å begjære noe annet eller finne noe på salg som vil fungere.

Jeg har gjort noen få andre (ikke-løpende) mål for året, men jeg føler at det er nok målprat i en dag … vi vil ta igjen resten snart!

Spørsmål: Hva er det beste du gjorde eller spiste i april?

Hva er dine mål for mai? Hvordan kommer målene dine i 2018 med?

Send meg arbeidsboken

17Save

Deling er omsorgsfull!

17Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Run Fit Challenge Week 1 – Live Q & A

Run Fit Challenge Week 1 – Live Q & A

Run Fit Challenge Live Facebook Q & A -økt. Uke 1 Spørsmål om løping og vekttap. Hjertefrekvens trening og

Kjør rapport for 6. til 12. mai

Kjør rapport for 6. til 12. mai

Hallo! Hvordan var du løping og spising denne uken? Her er min runde av løping, mat, morsom, tilfeldige og oppdateringer fra th

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Start Marathon Training Journal. Dag 1 Sjekk inn etter mitt lange løp. Kjøring og oppskrift daglige oppdateringer for neste 90 dager

Spørsmål og svar på løp spiser gjentatte visirer, podcaster og restitusjonsdager

Spørsmål og svar på løp spiser gjentatte visirer, podcaster og restitusjonsdager

Hvor lenge blir du frisk etter et halvmaraton? Kjørte mitt første fulle maraton og lurte på hvor lenge du tar av … ideer fo

Din løper, eater, leser spørsmål- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Din løper, eater, leser spørsmål- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Dine spørsmål om løping, blogging, hår, styrketrening og mer! Jeg svarer på alle spørsmålene som kom i dette

Hvor lenge må ditt langløp være og best løpe film

Hvor lenge må ditt langløp være og best løpe film

Hvor lenge må ditt langløp være for et halvt maraton? It Band Sydrome – Hvor lang tid tok du av fra å løpe? RRCA Coa

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment