Sports And Fitness

Pieologi lager din egen pizza -plassering

lznlj

Har du vært i pieologi ennå? Jeg spiser til slutt der i går kveld, så vel som det forandret livet mitt. La oss imidlertid snakke om den andre moroa fra denne helgen …

Først henger Ben i helgen så vel som, så vi gjorde litt teamarbeid for å reparere terrassen. Prosjektet mitt var å åpne rødvinen og hjelpe direkte.
Mine nyeste videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
06:12

Dekkboks ferdig!

Vin er også ferdig.

Deretter dro vi til Irvine Spectrum for å gå rundt i tillegg til å oppdage middag. Da vi kom dit, fant vi en motebil -runding! Jeg har sett disse motebilene på TV, så vel som var veldig begeistret for å inspisere noen ut. Jeg oppdaget ikke noe jeg likte, men det var kult.

Kalkbilen var der også.

Vi gikk rundt en stund og diskuterte middagsalternativer. Jeg har ønsket å prøve pieologi i lang tid, så vel som dette virket som den ideelle muligheten. Siden A.) ønsket jeg pizza så vel som B.) det ikke krever en grunn til.

Pieologi er kjempebra. Jeg har hørt det omtalt som en ‘Chipotle of Pizza’, men jeg tror det er mye mer som et tog siden det er så mange påleggsalternativer.

Du velger sausen, osten, påleggene, og uansett hva du vil at alle pizzaene er nøyaktig samme kostnad ($ 7,95). Det er utrolig for meg.

Jeg fikk hele hveteskorpen med rød saus, halv ricotta/halv mozzarella, sopp, løk, hvitløk, paprika, basilikum og kylling.

Ben fikk halv BBQ fjærkrepizza, halv hvit saus med mye pålegg jeg valgte (han gikk for å score oss et bord, så jeg hadde helt gratis regjering).

Jeg likte den tynne skorpen, det var perfeksjon.

Etter middagen fikk vi dessert siden jeg krever dessert. Trenge.

Totalt sett var det den mest velsmakende dagen!

Og jeg vil gjerne forlate deg med et av sitatene på veggen på Pieology …

Spørsmål: Har du vært på et sted som pieologi? Hvilke pålegg vil du få?

Hjelp – Jeg tenker på å gjøre en slags tur til Mellom- eller Sør -Amerika for å utvikle brønner eller hjelpe til med å få tilgang til rent vann. Ta kontakt med meg hvis kirken eller en organisasjon du forstår, gjør denne typen ting. Takk!!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Coca-Cola med kaffevurdering

Coca-Cola med kaffevurdering

Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola med kaffe mørk blanding null sukker i tillegg til vanila null sukker som prøver for den aller første tim

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Det er en ny Run Eat Repeat Podcast opp nå! så vel som den nye løpende vennfunksjonen starter med Kaleena. Til ære for henne ‘Vic

National Cheese Pizza Day Giveaway @RuneTePeat Instagram

National Cheese Pizza Day Giveaway @RuneTePeat Instagram

Gave Certificate Giveaway. RuneatRepeat Instagram Giveaway retningslinjer National Cheese Pizza Day $ 50 gavekort for din egen PI

Ny varm saus besettelse peri periesausNy varm saus besettelse peri periesaus

Ny varm saus du må prøve. Ideell hvitløk Medium varm saus fantastisk på hva som helst – salater, smørbrød, burritos, taco

Hva er den aller beste frosne pizzaen?

Hva er den aller beste frosne pizzaen?

Ny gluten helt gratis frosne pizzaanmeldelser. Sunne pizzakvalg evaluert så vel som anbefalinger. Hva er den aller beste frosne pizzaen?

Hvis JLO så vel som Shakira kjørte kompiser …

Hvis JLO så vel som Shakira kjørte kompiser …

Hallo!! Hvordan går det? Visste du JLO & Shakira -konserten? Visstnok var det en enorm fotballkamp best etter det

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment