Sports And Fitness

Tilståelse onsdag – en dag tidlig

lznlj

Vanligvis gjør jeg tilståelsesartikler på torsdag siden jeg er OCD om spesifikke ting, så vel som det er en av dem. (Ikke bekymre meg for at jeg er OCD om noe annet, men hjemmet mitt er et rot, jeg har katt hår rundt klærne mine i tillegg til at jeg ikke husker bursdager som om det er jobben min.)

Uansett, noe virkelig bugger meg så godt som jeg bare vil få det av bena bryst … (kilde)
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fikk en Covid-19-test
Å få en coronavirus -test – nøyaktig hvordan det fungerer, hvordan det føles, min erfaring så vel som mer. Jeg fikk standardtesten så vel som Ben fikk Covid-19 hurtigtesten.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Neste
4 minutters stående kjernetrening for løpere
04:31

Bo
00:00
08:21
05:16

I går prøvde jeg på badingspassene mine for denne sommeren, så vel som det fikk meg til å føle meg som dritt. Ugh. Det er spesifikke deler av kroppen min som jeg ikke kan hjelpe meg, men ikke liker å ikke like når jeg ser i speilet. Utenfor disse to områdene er jeg ganske tolererer så vel som å akseptere selv, sverger jeg.

Tilståelse nr. 1: Den badefitdebakten førte til at jeg koster 20 minutter å forske på ikke-invasiv lipo før jeg innså at jeg bare trengte å komponere om dette så vel som Vent. Ahhh. Jeg føler meg mye bedre bare å innrømme det.

Tilståelse nr. 2: Jeg er virkelig frustrert over noe (ikke-saddlebag relatert) i tillegg til at det ikke kan snakke om det akkurat her ennå. Beklager, den tilståelsen er stum.

Tilståelse nr. 3: Jeg vil mest sannsynlig bruke en 20 minutter til å velge om jeg virkelig skal publisere tilståelsen ovenfor, siden jeg angår at det vil føre til at noen føler seg fattig om seg selv i tillegg til at et antall indikerer e -post.

Ansvarsfraskrivelse: Vennligst aldri rette tingene en bloggforfatter sier om seg selv. Husk at du generelt leser noen på internettdagboken. Hvis du leste den faktiske dagboken min, tror jeg ikke at du ville bekymre deg for om du var så vel tispe for Ben forrige uke …

Lunsj! Rester fra gårsdagens røre.

Og en fantastisk fruktbolle med mango, eple-banana samt epler.

Jeg endte opp med å legge cottage cheese i tillegg til litt sjokolade granola. Merk: Ben oppdaget sjokoladegranolaen i går kveld, samt sa: “Jeg forstår ikke nøyaktig hvordan du telefonserer det sunne.”

Meg: “Jeg ringer ikke det sunt, jeg ringer det fantastisk.” Sann historie.

Spørsmål: Ok, noen tilgjengelige må ha ryggen – noen som noen gang får eller tenker på en kroppskonturering/lipo -prosedyre?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Mitt juleønsket oppføring 2021

Mitt juleønsket oppføring 2021

Mitt høytidsopplysing med lenker til hva som er i salg cyber mandag. Runner Gift Concepts for 2021 julesesong

Fineste ideer for å gjenopprette raskere publiseringsløp

Fineste ideer for å gjenopprette raskere publiseringsløp

5 Fineste metoder å gjøre etter at du løper for å komme seg raskere. Hva må du gjøre etter et løp for å helbrede raskt og

Desember Løping Kalender gratis utskrivbar treningsplanlegger

Desember Løping Kalender gratis utskrivbar treningsplanlegger

Gratis løpekalender i tillegg til å kjøre loggutskrivbar PDF. Desember treningskalender for løpende treningsplanlegger og

Stabel på miles dag 16 – Innsjekking av topp til tå

stAck på Miles Day 16 – Head to Toe Check -In

Løpende vanskelighetsdag 16. Stabel på miles løp vanskeligheter november 2021. Inspiser inn med løperens kropp og

5 minutters løping oppvarming – a

5 minutters løping oppvarming – a

Rask oppvarming for løpere. 5 minutters løping varm opp før løpeturen. Nøyaktig hvordan du blir forberedt på å løpe. Ideer om hva du skal gjøre før

Hva er et skritt så vel som nøyaktig hvordan de skal gjøre dem for å løpe raskere

Hva er et skritt så vel som nøyaktig hvordan de skal gjøre dem for å løpe raskere

Nøyaktig hvordan du løper raskere. Løpende skritt – Kjør treningsarbeidsarbeid. trening for å bli raskere så vel som PR med nye speedworkouts

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment