Uncategorized

Påtaliserer Ontario selektivt MMA -hendelser?

lznlj

Jeg har tidligere fremhevet hvorfor det ikke er noen passende rammer for amatør MMA i Ontario så vel som frem til passende publiserer S-209-lovgivning er vedtatt amatør MMA-hendelser, kan ikke følge § 83 i straffeloven.

Til tross for dette ser det ut til at noen amatørkampidrettsarrangementer tar beliggenhet uten konsekvenser fra regjeringen. Pecker’d Promotions snakker om minst to tidligere MMA-arrangementer på nettstedet deres som åpenbart tok beliggenhet i 2013 etter at utgiftene S-209 ble passert, nemlig amatøren Mixed Martial Arts Championship Series 1 samt Villarreal CF Skjorter 2 Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter som er annonsert for å ha tatt beliggenhet på 13. november 2013 samt 14. desember 2013 i Burlington samt Brampton Ontario. Det er på samme måte videohøydepunkter publisert på YouTube:

Jeg applauderer innsatsen for å vokse amatørkampidrett i Canada. For at dette skal skje effektivt, må imidlertid det settes på plass et passende juridisk rammeverk. Fraværende dette de inkluderte fareforfølgelse under straffeloven. Etter min forståelse har det ikke vært noen form for påtalemyndigheter for Ammacs -hendelsene til tross for straffeloven § 83. Bekymringen er hvorfor? Velger Ontario å sette hodet i sanden når det angår amatør MMA metoden mye av Canada gjorde før utgifter S-209 eller, enda verre, velger regjeringen bare å selektivt straffeforfølge amatør MMA-hendelser etter eget skjønn?

Hvis regjeringen ser på den andre metoden siden de nå er i orden med amatør MMA, går de på feil måte. Det er ingen grunn til at amatør MMA ikke kan legaliseres i Ontario, så vel som regjeringen kan velge å overholde enten BC -modellen, Saskatchewan -designen eller snekre sin egen vei. Inntil dette er Senegals herrelandslag i fotball Skjorter gjort de som deltar i sporten, tar en gamble om myndighetene vil søke å håndheve lovens brev.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Har det kanadiske amatør MMA -mesterskapet blitt avsporet? 10. februar 2014
Hvorfor amatør blandet kampsport forblir ulovlig i OntarioJune 17, 2013in “Amatør MMA Law”
Lovgivningen om utilsiktede konsekvenser – Amatør MMA -hendelser nå ulovlig, og blir lagt ned i Canadajune 21, 2013in “Amatør MMA Law”

Leave A Comment