Sports And Fitness

5 Metoder Andrew Wiggins holder seg aktiv utenfor banen

lznlj

som en ekspert basketballspiller, jeg bruker mye tid på banen. Men jeg er avhengig av noen få andre aktiviteter for å holde meg aktiv og i form når jeg ikke spiller ball. Jeg ønsket å gi litt innsikt i hva jeg gjør på daglig basis, så her er min liste over foretrukne treningsøkter utenfor banen:

1. Lange turer

Alle som overholder meg på det sosiale nettverket forstår at jeg liker å ta mine to hunder, Cassie og Rocky, på lange turer. Jeg gleder meg over å ta dem ut på sporene ved innsjøen i hjembyen Minneapolis, og vi går vanligvis ut i tre turer om dagen. I løpet av den tiden tar jeg vanligvis et leketøy slik at de kan spille hente og konkurrere med hverandre for å se hvem som bringer det tilbake til meg raskest (så de får en treningsøkt også!).

2. Vektløfting

Å trene med vekter er en viktig del av rutinen min. Jeg oppdager at det er vanskelig å skaffe seg stabil vekt på grunn av kroppen min og metabolismen, men å løfte vekter går en lang metode for å hjelpe meg med å nå mine mål. Jeg har nylig utviklet et personlig treningssenter i mitt hjem som jeg bruker tre til fire dager i uken når jeg er i byen. Dette hjelper meg med å bevare utholdenheten min, så jeg kan holde meg sterk og sunn gjennom sesongen.

3. Bowling

Ikke så godt mange mennesker forstår dette, men når mine gode venner og husholdning er i byen i løpet av lavsesongen, tar jeg dem direkte til bowlinghallen! Vi går head-to-head mot hverandre, og mens jeg ikke liker å skryte, kommer jeg vanligvis ut på toppen som den store vinneren. Det kan til tider bli ekstremt konkurransedyktig, og det får frem det aller beste i spillet mitt.

4. Ping Pong

Ping Pong er en av disse idrettene som ikke inkluderer å løpe opp og ned, men det fører til en veldig svett trening på grunn av all konstant bevegelse fra side til side. Ting kan bli spesielt hjerte-pumpende når det er en nær kamp eller et langt rally.

5. Jogger og løper

Som mange mennesker Rangers FC Skjorter kanskje vet, var moren min en olympisk friidrettsutøver, så løping er i blodet mitt. I løpet av mine fridager liker jeg å kaste på hodetelefonene mine, få musikken min i gang og ta jogger rundt innsjøen for å fjerne tankene mine.

Å være en ekspert idrettsutøver innebærer å måtte regelmessig være på farten. Hver gang jeg har driftsstans eller en fridag, gleder jeg meg over å dra nytte av disse alternative aktivitetene fordi fysisk bevegelse og trening er det jeg liker å gjøre. Og jeg liker å spore aktivitetene mine også – noe som innebærer at jeg alltid bruker Fitbit Ionic når jeg er på farten!

Denne informasjonen er kun for akademiske funksjoner og er ikke ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins er en ekspert basketballspiller i National Basketball Association. Han er i sin 5. sesong med Minnesota Timberwolves. Han ble født og økt i Vaughan, Ontario og gikk på college ved Kansas University. Han ble valgt nr. 1 i NBA -utkastet i 2014. Han gikk på å vinne Rookie of the Year, og River Plate Skjorter var den aller første kanadiske som vant disse utmerkelsene. Han kommer fra en stor, atletisk familie. Moren hans var en kanadisk olympisk sprintmester og faren spilte i NBA. Personlig har han et yrkesgjennomsnitt på 19 poeng 4 returer og 2 hjelper per kamp. Han er den fjerde yngste spilleren i NBA -historien for å score 3000 og 4000 poeng og den fjerde spilleren under 22 år i NBA -historien for å registrere 40 poeng på Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter rad.

Leave A Comment