Sports And Fitness

Sam Woo Restaurant har den aller beste tofu noensinne

lznlj

Jeg klarte ikke å huske at vi hadde middagsplaner med kompisene våre i går kveld! Rundt 15:00 fikk jeg en e -post fra Ben om at vi skulle til Sam Woo Restaurant i Irvine.

Mine mest aktuelle videoer

Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
Face Mask Ideas for Running eller Walking Out under Coronavirus -utbruddet. Må du ha en avtale med maske så vel som de beste valgene for løpere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
Jeg fikk en Covid-19-test
05:16

Bo
00:00
08:21
07:15

Vi var der i underkant av et år tilbake for kompisene hans Wedding Event Rehearsal Dinner! (< - Det er et virkelig tilfeldig, uansett morsomt innlegg!) Uansett, jeg husker ikke at maten var fantastisk, så jeg var ikke så ekstatisk over middagen. Jeg var i ekstase over å se kompisene hans! De flytter til Nord -California (vi tenkte bare på nøyaktig samme trekk, men valgte bort!) I tillegg til at vi er uheldige å se dem gå. Mens vi ventet på dem hadde jeg mye tid til å sjekke ut menyen - dette var best siden mange av Sam Woos retter er ekstremt autentiske i tillegg til at jeg ikke har prøvd dem før. Av programmet jeg inspiserte dessertseksjonen - hva er valnøttsuppe?! ^^ Sideanmerkning: Bare innså at den sier at du kan utelate MSG på forespørsel. Jeg ønsker at jeg hadde sett det før vi bestilte! Jeg tror det er morsomt når folk antar at vegetarisk mat er "kosthold". Ja, du kan spise mac n 'ost så vel som informasjonskapsler hele tiden på det kostholdet ... Jeg så at tofu -måltidet over, så vel som trodde det så interessant ut, uansett ikke bra. Hva tror du? Jeg kjøpte ikke kostholdseksisteren, men angret ganske på det Vi startet med Wonton Soup. Buljongen var fantastisk, men Wontons var ikke min greie. Men resten av måltidet gjorde opp for det! Alt vi kjøpte var deilig! Vi kjøpte 4 retter for å dele husholdningsstil. Jeg valgte fjærkre så vel som grønnsaker i tillegg til krydret aubergine ... Janny kjøpte en tofu så vel som grønnsaker rett ... Og det tofu -måltidet jeg trodde så rart ut i menyen ... Vel, den tofu var den aller beste noensinne! Den var lett stekt så vel som dekket av en fantastisk oransje saus. Innsiden var myk så vel som egglignende. Det var magisk. I morges slo jeg opp treningssenteret for en utholdenhetstrening. Jeg hadde et papir med en gammel trening jeg hadde skrevet ned, så vel som bare overholdt det. Jeg tror jeg fikk det fra kvinnens helse og velvære enorme bok, men jeg er ikke sikker ... enkelt ben død løft skulderpress kabelrekke i sideplanken Goblet knebøy brystflue hamstring krøller Sett opp på ball T-Raise på ball Nå blogger jeg før jeg logger meg på jobb! Jeg har en klient å trene i kveld så godt som jeg må rengjøre med tanke på at jeg har en hjemmegjest i helgen Har du sett denne forslagsvideoen? SPØRSMÅL: Kvinner - Vil du ha et stort oljeproduksjonsforslag eller noe intimt? Gutter - nøyaktig hvordan skal du kjempe med det?! Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele

Leave A Comment