Uncategorized

Sportsadvokat/NFL Executive Adolpho A. Birch III for å tale på Vanderbilt 23.-24. april

lznlj

National Football League Executive og Vanderbilt Board of Count on Secretary Adolpho A. Birch III vil besøke campus for en serie med å AC Milan Skjorter engasjere forelesninger og aktiviteter 23. til 24. april. Hendelsene er en Borussia Monchengladbach Skjorter del av kanslerens forelesningsserie, utviklet for å bringe bemerkelsesverdige eksperter og studenter til campus for berikende og tilpasset samhandling med Vanderbilt -samfunnet.

I dagene frem til National Football League-utkastet, som finner sted i Nashville 25. til 27. april, vil kansler Nicholas S. Zeppos være vertskap Spørsmål relatert til idrett, lov og samfunn.

Tirsdag 23. april

4 – 5 p.m.

Når endesonen: forbereder seg på suksess på college og utover

Black Cultural Center auditorium

Åpen for alle; R.S.V.P. på vu.edu/cls-birch

6 – 7:30 p.m.

Studentmiddag vert av boligfakultetet

Spaces Limited; Uttrykk din interesse ved å sende e -post til oocevents@vanderbilt.edu

Onsdag 24. april

8:30 – 9:30 A.M.

Frokost med Office of General Counsel Staff

Spaces Limited; Uttrykk din interesse ved å sende e -post til oocevents@vanderbilt.edu

12 – 1 p.m.

Lunsj og lær: Student-Athlete-opplevelsen

East Multipurpose Room, Recreation and Wellness Center

Åpen for alle; Samtale rettet mot studenter og ansatte som er involvert i friidrett.

R.S.V.P. på vu.edu/cls-birch

05:00 – 6:30 p.m.

College friidrett, utkastet og selskapet med profesjonell idrett – en paneldiskusjon med Adolpho A. Birch III, John Ingram og Carolyn Peck. Moderert av kansler Nicholas S. Zeppos. Panelet starter klokken 17:30; Mottakelse på forhånd.

Board of Count on Room, Student Life Center

Åpen for alle; R.S.V.P. på vu.edu/cls-birch

Birch, barnet til avdøde Tennessee høyesterettsjef A.A. Birch Jr, uteksaminert fra Vanderbilt Law School, hvor han var Zeppos ‘student, i 1991. Hans ansvar på NFL -fokuset på forhandlinger og tilsyn med kritiske ligapolitikker som beskytter integriteten til spillet, inkludert stoffer av overgrep, steroider, gambling og oppførsel . Han har også overvåket ligaens spillerengasjementsinnsats, som fokuserer på videreføring og økonomisk utdanning, yrkesutvikling, yrkesovergang og medisinsk hjelp, samt dens statlige virksomhet. Han begynte i Vanderbilt Board of Count på i 2014.

Vanderbilt -kanslerens forelesningsserie prøver å koble universitetet og Nashville -samfunnet med ledere og visjonærer som former vår verden. For mye mer informasjon om serien, besøk Sporting CP Skjorter nettstedet til kanslerens forelesningsserie, e -post cls@vanderbilt.edu, eller følg @nick_zeppos på Twitter.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave A Comment