Uncategorized

I ny domstol innlevering av UFC gjør sterk sak for hvorfor jagerfly skal forenes

lznlj

kunnskap er makt, og tilsynelatende vil UFC ikke at jagerfly skal bli informert når det gjelder kontraktsforhandlinger.

I nylige rettsaviser inngitt i Mark Hunts doping -søksmål mot Brock Lesnar og Zuffa, ber UFCs morselskap, Zuffa retten om å holde detaljer om Mark Hunts kontrakt konfidensiell. Hvorfor? Fordi de ikke vil at andre jagerfly på vaktlisten skal vite detaljene i Hunts avtale.

Lucas Middlebrook, Arbeideradvokaten som gjorde det lovlige tunge løftet for Project Spearhead, et forsøk på å organisere jagerfly, postet dette utdraget fra Zuffas domstolsinnlevering –

Hvis jagerfly forenet ville være langt mer åpenhet i kontraktsforhandlinger, noe Zuffa tydeligvis ikke vil ha.

Dette er ikke første gang Zuffa kom med argumenter for retten som forklarer hvordan fagforening faktisk kan hjelpe jagerfly. Tidligere i år inngav Zuffas advokater et argument for å forsvare antitrust-søksmålet UFC Senegals herrelandslag i fotball Skjorter står overfor å merke at det er urettferdig å sammenligne UFC Fighter Revenue-aksjer med andre Pro Sports fordi andre Pro Sports er forenet. De hevdet at jagerfly ikke skulle forvente at inntektsutøverne i NFL, NBA, MLB og NHL mottar fordi disse utøverne er fagforeninger og krigere ikke er det.

Det er ukjent hva det vil ta for et meningsfylt antall aktive jagerfly å ta trinnene som trengs for å forsøke å forene. Hvis jagerfly leser Zuffas offisielle rettsoppleveringer, blir saken imidlertid ganske klar.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Mark Hunt Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter saksøker UFC / Lesnar påstand om dopingbedrageri KonspiracyJanuary 11, 2017 med 8 kommentarer
En oversikt og analyse av UFC Anti Trust -søksmålet 16. desember 2014 med 22 kommentarer
Saksøkere finjusterer argumenter i UFC Anti Trust -søksmål Wolverhampton Wanderers Skjorter 25. desember 2018

Leave A Comment