Uncategorized

Interessante ting på ACSM

lznlj

jeg garantert til å komponere noe om ACSM seminar i Denver, samt da mangel på tid gjorde resten … og aldri fikk rundt komponere noe.

Så, litt tid med tilbød jeg vil skrive noen refleksjoner om konferansen.

Temaene i øktene var ganske forskjellige som vanlig, alt fra fedme til væpnede styrker medisin til idrett ytelse så vel som det var mange parallelle sesjoner som gjør det umulig å overholde med hva som skjer. Jeg vil gi noen notater på de jeg deltok, men min generelle oppfatning av seminaret var at sport ytelse forskningsstudie er slutt opp med å bli mer og mer uvanlig, så vel som det er en stor vekt på mosjon vitenskap tydelig på grunn av finansieringsmuligheter. Også, jeg aner en bit av staleness i det vitenskapelige området som jeg fortsetter å se en god del eksperimenter gjentas over så vel som over igjen, så vel som noen geniale formål / ideer. Jeg har diskutert dette temaet på min artikkel om “the Leader” nyhetsbrev, samt ikke vil gjenskape det her, men jeg forstand at frakobling mellom lab samt felt blir større.

Ernæring i rehabilitering

Professor Kevin Tipton fra Stirling universitet (http://www.sports.stir.ac.uk/staff/kevin-tipton.php) ga en god oversikt for å utnytte av protein for muskelmasse remodeling. Kevin komponert et fantastisk kapittel i boken min på utholdenhet samt condition samt gitt sitt arbeid i en svært elegant måte.

Noen gode bevis ble levert på ugunstige virkninger av en reduksjon i energiinntak når skadde. Dette faktisk kan være dårlig nyheter som det kan treg ned muskelmasse utvinning. Så ernæringsmessige råd for utøvere i rehabilitering bør være nøye organisert som mens det er sant at overflødig energiinntak vil føre til vektøkning, samt endringer i kroppssammensetning, er det likeledes sant at redusere energiinntaket samt mye kan treg ned muskelmasse ombygging .

Han også foreslo utnytte av Omega 3 fettsyrer for å legge til rette for healing som foreslått i de siste papirene fra Bettina Mittendofer laboratorium (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21501117)

Professor Stuart Phillips gitt likeledes en stor diskusjon om proteinmetabolisme, så vel som antydet Omega 3 FA tilnærming også (4 g av FDA godkjent Lovaza http://www.lovaza.com/). Jeg er sikker på at mer forskning studien vil bli publisert snart på utnytte av Mega 3 fettsyrer for muskelmasse ombygging.

Dr. Ferrando snakket om en “Cocktail” av kosttilskudd som viser fantastiske løftet (så ikke et enkelt produkt) i sin aller-anvendt snakk om nøyaktig hvordan å fremskynde healing i samsvar med hofteoperasjon. Han foreslo at i ekte verden vi ønsker å bruke alt vi forstår fra forskningsstudie samt bruke den for våre pasienter / klienter. viste noen data med redusert dag i sykehus som benytter en drikk laget av alle forbindelser som foreslått å ha fordelaktige virkninger på muskelmasse ombygging (f.eks kreatin, proteiner, Omega 3, etc etc).

nye teknikker

Noen ytterst fascinerende arbeidet ble gitt av Dr. Minoru Shinonara Lab. Dr. Shinonara gjør en del arbeid med en ny ultralydmetode kunne kvantifisere muskelmasse stivhet http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=%22Shinohara%20M%22%5BAuthor%5D%20and%20muscle % 20stiffness

En ekstremt fascinerende metode som du kan se her: http://www.supersonicimagine.fr/product_0_1_shearwave-elastography,en.htm

overtrening

Det var en hel ettermiddag på overtraining.Consensus er at det er ikke en eneste markør, men en rekke ting som kan bestemmes for å vurdere om en privat er i fare for overtrening eller som allerede er overtrent. Det var ganske mye en serie med presentasjoner av data som allerede tilbys i litteraturen.

Det mest fascinerende snakk var fra Dr. Bradley Nindl. I bestemt noen nye metoder samt noen data nylig publisert:

Noen praktiske data som viser konsekvensene av ekstrem fysisk trening i hæren rekrutterer. Dette fascinerende depot teknikk for å bestemme IGF-1 i samsvar med trening. I tillegg til blod områder metode for å bestemme IGF-1.

Dr.Nindl snakket om ideen om “fit for fight” som er svært lik den idretten ideen om beredskap til tog eller konkurrere.

kreatin

Det var en stor oppdatering på tilstanden til forskningsstudie på kreatin, som fortsatt oppfattes som en “dårlig supplement” i media. Men den siste arbeid fra Kley et al 2011 viste klart det er ingen problemer med kreatintilskudd.

Nyere data viser likeledes en reduksjon i smerte i muskelmasse dystrofi med kreatin, samt likeledes at hjernen kreatin kan økes fra 4 til 9% med tilskudd.

Vi forstår ikke bra hvis det fungerer hos eldre voksne; likevel basal hjernen kreatin synes å være omvendt assosiert til opptak. Så jo mer du har, jo mindre er du sannsynligvis til å få med tilskudd. siste arbeid antyder den potensielle utnytte av kreatintilskudd for en rekke patologiske tilstander som indikerer at mer arbeid på deres effekt på det sentrale nervesystemet vil kaste mer lys på andre potensielle anvendelser.

Veldig fascinerende siste arbeid fra min kjære førsteamanuensis samt kompis Dr. Christian kokk har vist potensielle for kreatin for å motvirke de negative virkningene av søvnmangel.

Nyere arbeider på kreatin sikkerhet fra Dr. Gualano ble også nevnt her.

En av talerne i denne sesjonen nevnte IOWA uhell (http://www.businessinsider.com/exertional-rhabdomyolysis-iowa-football-players-hospitalized-after-their-workout-2011-1), med anbefaling til publikum helse og velvære rapport som viser at kreatin hadde ingenting å gjøre med hva som skjedde til utøverne. Men kreatin ble nevnt utløser media for å deretter spekulere om mulig påvirkning av kreatin inntak på helse og velvære av utøverne.

Muskelatrofi samt sarcopenia

God tutorial foredrag fra professor Marco Narici fra Manchester Met. universitet (http://www.shs.mmu.ac.uk/staff_list/staffbiog/?StaffID=740). Marco gitt en god oversikt over hva som skjer til muskelmasse samt sene med immobilisering. Han viste likeledes data på konsentriske vs. eksentriske pakking, så vel som virkningen i muskelmasse bunter, samt sene stivhet.

Han viste at med immobilisering, redusert muskelmasse størrelse 0,4% per dag! så vel som du kan miste om 2700 sarkomerer etter 10 dager med immobilisering. Noen gode data å huske neste gang en idrettsutøver er i en støpt!

Barefoot kjører

Muligens den mest fascinerende delen av konferansen. Noen fantastiske høyttalere samt fantastiske argumenter / data til støtte barfot kjører.

Det ble produsert av nyere arbeider fra Lieberman (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20111000). Men når du ser på dataene nøye de åpenbare konklusjonene er at det må innføres sakte med idrettsutøvere som det er noen farer for skader. Men, dersom fremgangsmåten gripes potensielt kan være en fantastisk teknikker for å forbedre musklene som styrer foten, så vel som ankelen, så vel som til syvende og sist likeledes føre til ytelse i tillegg til reduksjon av skader.

En av de mest fascinerende data var selve mangelen på bevis for effektiviteten av joggesko for å redusere skaderisiko. Det vil si, det er ikke en eneste studie som har vist at skoene reduserer faren for skade. Faktisk er det nå dokumentert at faren for skade er uendret, kanskje enda høyere i de kostbare sko. Skadeomfang er ikke kommet ned enda litt litt siden 1970-tallet, den perioden som har sett eksplosjonen i løpesko industrien. Tilbake på 70-tallet, skoene ser ut som dagens minimalistiske sko, men ca 70% av løpere var å bli skadet, nøyaktig samme takt som i dag.

Russ Tucker har skrevet en stor evaluering av økten på sin blogg hvis du ønsker å forstå mer om denne saken:

http://www.sportsscientists.com/2011/06/barefoot-running-shoes-and-born-to-run.html

Pacing samt tretthet

Dr. Ross Tucker gitt en elegant snakk om nøyaktig hvordan hjernen styrer nøyaktig hvor vanskelig du går i løpet av en time trial samt nøyaktig hvordan det styrer pacing. flere detaljer om www.sportsscientists.com

Jeg virkelig likte det gode arbeidet gjort av Dr. Markus Amman. Jeg virkelig liker hans design til forskningsstudie tretthet samt om du ønsker å forstå mer bør du virkelig sjekket ut noen nyere arbeider publisert fra hans lab:

Amann M, Secher NH. (2010). Afferente kommentarer fra slitne locomotor muskler er en viktig faktor for utholdenhetstrening ytelse. J Appl Physiol, 108, 452-454.

Amann M, Secher NH. (2010). Point: afferent kommentarer fra slitne locomotor muskler er en viktig faktor for utholdenhetstrening ytelse. J Appl Physiol, 108 (2), 452-4; diskusjon 457; Forfatteren svar 470

Prof. Romain Meeusen gitt en god oversikt over de sentrale deler av tretthet å benytte human så vel som dyremodeller.

Men høydepunktet for meg var Dr. Schneider fra Germany.He gitt noen fascinerende data på en ny tilnærming til EEG å forskningsstudie menneskelig ytelse i en rekke innstillinger. Hans siste arbeid på musikk så vel som trening er heller underhold http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20845211 i tillegg til sammenhengen mellom trener samt nevrokognitiv funksjon med astronauter http: //www.ncbi .nlm.nih.gov / PubMed / 21654620.

Det var en god del mer å gå på med mer enn 6000 delegater kommer til konferansen. men ovenfor er det gjort det fascinerende for meg. Det var programmet en fantastisk mulighet til å ta opp kontakten med gamle kolleger så vel som faddere i tillegg til å tilfredsstille nye mennesker samt oppdage mer om den interessante arbeidet de gjør, samt vanskelighetene i dag behandlet av akademikere i dette feltet har en vanskelig tid å trekke inn betydelige midler til å gjennomføre forskningsprosjekter studieprosjekter.

Dessverre vil jeg ikke være i stand til å gå tilNeste års seminar i San Francisco, men jeg håper å kunne gjøre 2013 års seminar i Indianapolis.

Dele denne:
LinkedIn.
Twitter.
Pinterest
Hva skjer
E-post
Skrive ut
Facebook.
Tumblr.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Nyttår, fortsatt med en pandemisk, vinter-OL, så vel som Morefebuary 5, 2022in “sportsvitenskap”
På Roadapril 26, 2013in “konferanse”
Idrettsvitenskapelige grader samt idrettsvitenskap i Elite Sport: En situasjon med dislocated forventninger? 18. desember 2008in “Utdanning”

Leave A Comment