Uncategorized

Hva jeg spiste på dag 1 av Freshly Meal Shipment Service

lznlj

Hei! Denne uken jobber jeg med ny for å prøve noen av de velsmakende menyproduktene fra måltidet. Det inkluderer frokost, lunsj så vel som middag, så jeg føler at jeg lever livet her! (Det er en diskonteringsfrekvenskode nedenfor hvis du tenker på å få noen til å lage deg 3 måltider om dagen.)

Frokost – Jeg valgte eggskåret med spinat samt sopp for dag 1. Jeg brøt retningslinjene i tillegg til at jeg la en bagel -tynn. Men jeg kjører (og spiser) en stor mengde, så jeg krever karbohydrater og protein etter et løp.
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 4
Maraton treningsdagbokdag 4 inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
4 minutters stående kjerne trening for løpere
04:31.

Bo
00:00
08:21.
01:21

Snack Time: My Own Lil Treat

Lunsj: Jeg forstår at dette er rart, men jeg var mye ekstatisk for tunfisken i lunsjmenyen! Jeg liker tunfisk, men prøver å holde meg unna det på grunn av Merkur og Venus. Jeg gleder meg virkelig over det når jeg har noen.

(Jeg satte tunfisken i en sandwich siden det var akkurat slik jeg ruller. Tunfisken fulgte med de gulrotpinnene i tillegg til at jeg la til noe mye mer med hummus.)

Snacks tid igjen! Jeg dyppet noen jordbær i pisket peanøttsmør, så vel som det gjorde livet mitt bedre.

Middag: Det er mange fantastiske middagsvalg på nymenyen. aller første dag prøvde jeg den miljøvennlige chilikyllingen. Dette hadde vært fantastisk i en tortilla! likte kyllingen.

Først stekte jeg opp noen rosenkål, så vel som deretter belagt alt elegant som. (Måltidet fulgte med de grønnsakene også.)

Dessert:

Bruk kode: Runeatrepeat for 50% avslag på den aller første uken med fersk måltid forsendelsestjeneste (begge planene).

Spørsmål: Hva var det aller beste du spiste i dag?

Meg: Jeg må velge den zillion islagte kaffene jeg drakk.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave A Comment